Reality20. juli 2015

Jessica Priscilla: Besøg fra Canada og nyt bekendtskab

Jessica Priscilla havde besøg af barndomsveninden fra Canada og de tilbragte dagen ved Copenhagen Street Food
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jessica_priscilla_besoeg_fra_canada_2.jpg
 Privat foto

Hello guys!

Forleden dag mødtes jeg med min barndomsveninde fra Canada! jeg havde glædet mig vildt meget og det var super hyggeligt! Hun havde sin kæreste med der også var super flink og vi fik allesammen snakket om en masse forskelligt ude på Papirøen ved Copenhagen Street Food.

https://imgix.seoghoer.dk/jessica_priscilla_besoeg_fra_canada.jpg
 Privat foto

Foto: Privat

Først ville de møde mig i Nyhavn men så blev det Papirøen. Et rigtig hyggeligt sted med en masse lækker mad og (dyr) juice der ikke engang var frisk! (I hvert fald dér hvor vi købte juice!). Solen skinnede og det var bare skønt.

Da jeg boede i Brønshøj gik jeg på Korsager Skole hvor at min veninde kom ind i (vist nok) 5. klasse hvis jeg husker rigtigt. Hun talte jo kun engelsk og da jeg også var ret god til engelsk dengang blev jeg sat ved siden af hende i klassen og des videre. Det var også en spændende oplevelse i sig selv. Og jeg husker tydeligt at vi besøgte hinanden og at jeg fik “lemon chicken” hos hende som jeg eeeeelskede. Yummy. Dejlige minder! Vi klikkede også bare lige med det samme! Super fedt – it made my day!

[node:aller-related-content]

https://imgix.seoghoer.dk/jessica_priscilla_besoeg_fra_canada2.jpg
 Privat foto

Foto: Privat

Der fik jeg også syndet.. jeg har arbejdet hos Dunkin’ Donuts men opdagede at 7-Eleven har donuts fra The Donut Shop og de smager fint (meeeeget bedre end 7-Elevens egne!) men de kan stadig ikke måle sig med Dunkin’ Donuts’ donuts! Jo, de er billigere.. men jeg vil stadig hellere have Dunkin’s! Til gengæld var glasuren ret god på den fra The Donut Shop for at sige noget godt i hvert fald. :-)

– Jessica Priscilla

Sponsoreret indhold