Reality5. maj 2015

DAGENS BLOG med Jessica Priscilla: Doughnuts

Jessica Priscilla fortæller om sin kærlighed til doughnuts
Af af
Jessica Priscilla med Mor Jette
Jessica Priscilla med Mor Jette
 Foto: Thomas Laursen



Læs flere indlæg fra Jessica Priscilla på hendes blog.

Det her er måske et lidt "odd" indlæg. Men jeg synes også, at det kunne være interessant at skrive lidt om.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg godt kan lide kage. I linket her kan man også læse lidt om, at Okman beskriver hvordan min mor og jeg har lavet et såkaldt "tv-moment" med den blendede kage. YOLO! Men ja.. I like cupcakes. Jeg har en cupcake tatoveret som jeg fik tatoveret med min mor og jeg har også bare været mange steder og få cupcakes. Egentlig smager de ligesom alm. kager. Altså det er jo egentlig kage med flot pynt på/flot frosting på. Men noget jeg faktisk smager endnu mere fantastisk er doughnuts.

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG: Doughnuts, stress og hygge

Mange af de doughnuts jeg har smagt i DK har ikke smagt særligt godt.. Nu er Dunkin' Donuts kommet til DK, altså amerikanske doughnuts som jeg er vild med. Jeg er ikke sådan en der spiser kage eller søde sager hver dag, men når jeg gør må det gerne være ekstra lækkert. Og cupcakes er flotte, men selve "doughnut-kagen/dejen" er for yummy!

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8584d63b902441979786607420fca716.jpg


(Foto: Jessica Priscilla)

Det kan ikke beskrives hvor lækre de er, synes jeg.. (Sounds crazy, I know). Da min mor og jeg var i Vegas købte jeg også en del doughnuts.. jeg skulle da lige udnytte at jeg var i USA og kunne få "the real deal". Hehe. Disse var dog af et andet firma, men smagte også godt.

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG: Vivaaaaa Las Vegas

Min favorit doughnut er faktisk ret kedelig i udseendet.. men smager fantastisk. Det er en alm. glazed doughnut. Altså en helt alm. doughnut glaseret i sukker.. Den er også god den der hedder "Maple Syrup" fra Dunkin' Donuts.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/76fea0d37dde47ed827404c676f1b285.jpg


En Iced Latte fra DD med salted caramel, som de også laver.. (Foto: Jessica Priscilla)

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG: Mor Jette som "medblogger": Overvægtige vs. Undervægtige

Jeg skal faktisk til at arbejde ved siden af studiet som deltid hos Dunkin' Donuts. Og så er det jo fedt, at jeg har mine favoritter og ved en del om doughnuts.. og de varianter der er. Hver gang jeg har været i UK eller USA har jeg faktisk købt doughnuts.. igen.. jeg skal udnytte det. ;-) Jeg havde i hvert fald ikke fundet steder i DK der solgte gode doughnuts, dengang. Hvad synes du om doughnuts, og har du en favorit? :-)

- Jessica Priscilla

Sponsoreret indhold