Reality24. september 2020

”Paradise”-Isac er blevet far

Torsdag kunne den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager Isac Saabye afsløre, at han og kæresten var blevet forældre for første gang
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/_m6y6947.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Tilbage i marts måned kunne den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager Isac Saabye fortælle sine mere end otte tusinde følgere på det sociale medie Instagram, at han og kæresten Nikkie Kannebjerg skulle være forældre for første gang.

De to ventede sig nemlig en lille dreng.

For få dage siden kunne Nikkie så dele billeder på sin egen Instagram-story af, at hun og kæresten nu var på hospitalet, og nu er deres lille søn kommet til verden.

Det afslører Isac på sin Instagram.

- Mere ser I ikke til os de næste mange dage, skriver Isac til sin nyeste story og viser et billede af sin lille søn og afslører, at han kom til verden i går klokken halv elleve om aftenen.

Han deler desuden, at sønnen vejer 2390 gram, og at han er 46,6 centimeter lang.

Da parret første gang delte nyheden om, at de skulle være forældre, lød terminsdatoen i oktober. Den lille purk er derfor kommet til verden før tid.

Hvad navnet på den lille ny er, har parret endnu ikke offentliggjort, men tilbage i juli delte "Paradise"-deltageren et billede af det kommende børneværelse, hvor der stod en vugge, hvor på der hang en kæde med navnet "William".

Sponsoreret indhold