Nyheder20. april 2009

Zulus ”Slemme slemme piger”: Tæt på tæsk

De tre øretæveindbydende kvinder gik så langt over stregen, at der var øretæver i luften under optagelserne til skjult kamera
De slemme piger kalder sig selv for Blondinen, Tyksakken og Modellen
De slemme piger kalder sig selv for Blondinen, Tyksakken og Modellen
 Foto: TV2 Zulu

Hvor meget er for meget? Når en kvinde blokerer for myldretrafikken, fordi hun skal have et 15 meter langt slør over vejen? Når en kvinde tager din avis og tørrer sin hunds røv med den? Eller når en kvinde jagter dig for at få fat i en pizza?

Det har TV2 Zulus nye skjult kamera-program "Slemme slemme piger" testet på de danske mænd og med et overraskende resultat.

- De forskellige set-ups er så grænseoverskridende og anmassende, at folk kan reagere kraftigt på det, fortæller 31-årige Kia Liv Fischer, som måtte lære det på den hårde måde.

I en sketch bestilte hendes sambo (Anne) en pizza og gav buddet besked på ikke at lade Kia tage noget af pizzaen, mens hun hentede penge. Kia begyndte herefter at gå efter pizzaen og til sidst nærmest jagtede pizzabuddet rundt i stuen for at få fingre i kaloriebomben.

- Det var gået fint med mange af de andre bude, men så kom der én, som blev så træt af mig, at han greb mig om halsen og råbte "så stopper du", fortæller Kia.

Hun er udmærket klar over, at hun var tæt på at få en på lampen.

Kia fik vristet sig fri af det gale pizzabud og skyndte sig væk fra ham, og klippet blev aldrig brugt.


Du kan se de "Slemme slemme piger" i aften 22.20 på TV2 Zulu.


Sponsoreret indhold