Nyheder 3. april 2014

Zulu Awards: Her er de største øjeblikke

Se alle de sjove klip her
Af af
'Fugt i Fundamentet' blev noget af et hit for Nik og Ras
'Fugt i Fundamentet' blev noget af et hit for Nik og Ras
Foto: YouTube
I aften er der dømt fest og farver på Østre Gasværk i København, når dette års Zulu Awards afholdes. Og traditionen tro kan vi forvente en masse musikalske indslag - også af de mere underholdende slags.

I aften vil komikeren Simon Talbot styre slagets gang, når priser som Årets Originale Tv Program, Årets Ku' Godt og Årets Danske Hit uddeles.

Det er syvende gang, at det populære show afholdes, og gennem årene har showet budt på en masse sjove og musikalske øjeblikke. SE og HØR har her samlet et par af de største:


I 2012 fik Nik og Ras (også kendt som skuespillerne Nikolaj Lie Kaas og Rasmus Bjerg) kæmpe succes med Fugt i Fundamentet', som blev et hit i forbindelse med Zulu Comedy Galla. Men til Zulu Awards gik de to herrer for første gang på scenen og optrådte live med nummeret, hvor også Burhan G synger med (om end ganske kortvarigt).

'Backstreet Boys' med Nicolas Bro, Søren Rasted og co.
Zulu Awards 2008 blev åbnet i sand boyband-stil. Værten Nicolas Bro skrålede Backstreet Boys-hittet 'I Want it That Way' sammen med Alex, Noam, Mark Linn og Søren Rasted til stor morskab for publikum.
Paprika Steen som Beyoncé
Skuespilleren Paprika Steen gik helt i diva-mode, da hun i 2010 gav sin version af Beyoncés monsterhit 'Single Ladies'.

Hvilket hit synes du bedst om? Giv din mening til kende på SE og HØRs Facebook-side.

Sponsoreret indhold