Nyheder8. januar 2019

Bizart trekantsdrama: Zobels kæreste er gift

Tobaksmillionæren Erik Færchs kone er i chok over, at hendes mand er sammen med Henriette Zobel.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/henriette_zobel_3.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Jeg var ikke klar over, at Erik havde et forhold til Henriette Zobel, før jeg så det i SE og HØR. Og det virker heller ikke, som om Henriette ved, at jeg eksisterer.

Det fortæller hollandske Petronella Bos Færch, som den 31. oktober 2016 giftede sig med sin fætter Erik Færch.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/vielsesattest.jpg
 (Foto: Privat)

”Gift den 31. oktober 2016”, står der på Erik og Petronellas vielsesattest. (Foto: Privat)

54-årige Erik Færch er direktør for familiepengetanken SF-Gruppen, bor i Portugal og tilhører en af Danmarks rigeste familier.

– Erik og jeg er stadig gift, og det er ikke sandt, når Henriette Zobel i et interview siger, at Erik har mistet sin kone – hans ægtefæller før mig lever stadig, og selv er jeg rigtig meget i live, forklarer Petronella Bos Færch.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

Erik Færch og Henriette Zobel valgte at bruge de sociale medier til at annoncere deres kærlighed. (Foto: Instagram (Henriette Zobel))

Stjæler min mand

– Jeg kender ikke Henriette personligt, men det er min mand, hun bruger.

I maj måned besluttede Erik og jeg at holde en pause, fordi vores ægteskab var belastet af, at han kæmper med nogle problemer, som er for private til, at jeg vil uddybe dem.

Vi forsøgte at finde relevant hjælp i forsøget på at løse de problemer, der var, og det omfattede også en pause i vores ægteskab – men så sent som den 15. maj skrev han til mig: ”Jeg elsker også dig, og det vil ikke ændre sig”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/erik_og_petronella.jpg
 (Foto: Privat)

Erik og Petronella er fætter og kusine – dog ikke biologisk, idet Erik er adopteret ind i Færch-familien. (Foto: Privat)

– Jeg har ikke opgivet vores ægteskab, og fordi hans mor Tineke og min far er søskende, og fordi vi har en livslang historie sammen, vil vi altid være knyttet til hinanden, forklarer Petronella Bos Færch, som i september på sin fødselsdag fik besøg af Eriks mor Tineke.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/petronella_tineke_og_erik_faerch.jpg
 (Foto: Privat)

Petronella giver sin svigermor og tante Tineke et knus i forbindelse med brylluppet for godt to år siden. (Foto: Privat)

– Jeg er her stadig

Petronella Bos Færch forklarer det bizarre trekantdrama med, at Erik må være meget påvirket af den terapi, han har modtaget.

– Men terapien er baseret på et ikkeeksisterende tab, for jeg er her stadig og venter på at komme til at tale privat med min mand.

På Facebook beskriver Erik Færch sig som ”separeret”, og på Instagram har han et opslag fra den 23. november, hvor han totalt udleverer sin hustru:

”Interessant, kvinden som hader mig, nægtede at acceptere skilsmisse. Spekulerer på, om alt drejer sig om penge?”.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

Side om side med et foto af Henriette Zobel spørger Erik Færch på Instagram, om kvinden, der hader ham og nægtede at acceptere skilsmisse, kun er interesseret i hans penge. (Foto: Instagram (Erik Færch))

Opslaget har den spirituelt interesserede Erik Færch forsynet med hashtags som #followyourheart, #golddigger, #cleanoutnegativity og #narcissisticpersonalitydisorder, hvilket antyder, at nogen har taget ham for pengenes skyld og i øvrigt lider af en personlighedsforstyrrelse.

Cartier-ur var gave til Erik

For yderligere at understrege budskabet ledsager Erik Færch Instagram-opslaget med bemærkningen:

– En interessant begyndelse mod en tiltrængt skilsmisse og frihed.

– Jeg har aldrig bedt om penge, forsikrer Petronella.

– Jeg afviste en skilsmisse, fordi Erik er for dum og påvirket netop nu.

I øvrigt fører Henriette Zobel sig frem på Instagram med et Cartier Santos-herreur på håndleddet. Jeg gav Erik et ur magen til på vores årsdag. Nu forsøger Erik at gøre mig jaloux ved at lade sin elskerinde bære det.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

Herre-Cartier-uret, som Henriette her bærer, er ifølge Petronella en gave til Erik på deres årsdag: – Han gør det for at gøre mig jaloux. (Foto: Instagram (Henriette Zobel))

Penge har Erik Færch rigeligt af.

Han er adoptivbarn, så han er ikke født ind i Færch-dynastiet, men som administrerende direktør for SF-gruppen har han ansvaret for sin 87-årige hollandskfødte mor Tineke Færchs formue på over 330 millioner kr.

Formuen blev for mange år siden grundlagt af fremsynede tobaksproducenter i familien Færch.

Ekskone i retten

Erik Færch har tidligere været gift med Birgitte, som han har to voksne børn med – en søn og en datter.

Med moldaviskfødte Natasja har han 11-årige Carolina. Mens han har et afklaret forhold til Birgitte, er han og Natasja uenige om forældremyndigheden over Caroline og har derfor en retssag kørende.

Selv om det kun er godt to år siden, de blev gift, holdt Erik og Petronella jul hver for sig.

– Jeg har et stille håb om, at problemerne løses i det nye år. Men som sagt er jeg chokeret over artiklerne om Erik og Henriette.

SE og HØR har forsøgt at få kommentarer fra Erik Færch og Henriette Zobel – desværre forgæves.

Side om side med et foto af Henriette Zobel spørger Erik Færch på Instagram, om kvinden, der hader ham og nægtede at acceptere skilsmisse, kun er interesseret i hans penge. (Foto: Instagram (Erik Færch))

Sponsoreret indhold