Zlatko Buric: Hollywood-stjerne

Zlatko er med i \

Zlatko er med i "2012" en ny stor Hollywood film her er han sammen med sin kone Dragena

Foto: Peter Grosen

Stjernen fra "Pusher" har skiftet stenbroen ud med mere internationale forhold. Zlatko Buric har nemlig fået en rolle i Hollywood-produktionen "2012" - en katastrofefilm, der handler om jordens undergang.

- Jeg spiller den korrupte, russiske rigmand Yuri. En rigtig 'bad guy', der bruger sine penge på at købe sig adgang til en slags Noahs ark, fortæller Zlatko Buric til Ekstra Bladet.

Den 55-åtige skuespiller fik tilbudt rollen på baggrund af rollen som Milo i "Pusher", som har danske Mads Mikkelsen på rollelisten. I "2012" er det internationale filmstjerner, der er på rollelisten, bl.a. John Cusack, som Zlatko Buric er meget imponeret over.

-Han er en sympatisk person - en kanonfyr, som jeg svinger godt sammen med. Vi har nogle fælles referencerammer - blandt andet, når det gælder musik, forklarer skuespilleren i Ekstra Bladet.

- Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med ham. Vi havde en stor scene sammen forleden dag, hvor vi begge improviserede en hel del. Det gik heldigvis godt, forklarer den danske filmstjerne til avisen.

Koster milliarder

Filmen produceres af Hollywood-magnaten Roland Emmerich og har et svimlende budget på 1,1 milliard kroner.

- Jeg fik faktisk et kæmpe chok. Det er en gigantisk produktion, og der er f.eks. 700 statister i gang på samme tid. Forberedelserne til en scene går i gang to-tre dage før, den skal indspilles. Det er et enormt maskineri, og det lægger naturligvis et stort pres på en som mig. Når scenen skal skydes, er jeg pludselig på og i centrum for alles opmærksomhed., siger danskeren, som skal opholde sig i Canada, hvor filmen indspilles indtil december.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close