Nyheder 27. august 2008

Zididada: Hør deres nye nummer her

Jimmy Colding og Danny Linde har lavet deres eget selskab og udgivet en ny cd - lyt til musikken her
Af af
Zididada er så glade for deres nye album, at de rigtig gerne vil dele en af deres sange med SE og HØR´s læsere
Zididada er så glade for deres nye album, at de rigtig gerne vil dele en af deres sange med SE og HØR´s læsere
Foto: Niels S. Andersen

Jimmy Colding og Danny Linde fra Zididada er et par glade drenge, der elsker at sætte kulør på tilværelsen - både privat og på scenen.

- Jamen, vi er til fest og farver. Vi kan li' at gøre folk glade med vores musik, og vi har det skønt, når vi står på scenen og fyrer den af, siger Jimmy og Danny.

Zididada har netop udsendt en nyt album med titlen "Take it all" .Det har taget to år at blive færdige med den nye cd, som er indspillet i Stockholm, hvor Zididada tog op blot for at synge enkelte numre ind. Men de blev der i 14 måneder.

- Stockholm er en superfed by, så vi kunne ikke tage hjem. I den tid var vi kun i Danmark, når vi skulle på job - eller lige være et par dage sammen med familie og venner.

Samtidig har Zididada gjort sig uafhængige. De har nemlig startet deres eget firma, Zinc, og dermed selv stået for finansieringen.

- Man har ikke styr på ret meget, når man er på et stort pladeselsekab. Dér får man ofte kun en gang "varm luft i røven", men nu har vi overblik og kan styre det hele selv. Der skal knokles lidt mere, men vi kan se nogle resultateter, siger Danny Linde, der netop er fyldt 40 år.

- Vi har en god forretning og har været i stand til at finansiere vores nye album og få smør på brødet. Og så forlanger vi ikke mere, for det, der betyder mest for os, er at komme ud at trykke den af og se nogle glade danske publikummer, der kan lide vores musik. Men vi er i hvert fald blevet millionærer på oplevelser ...

Nu kan du blive Zididada nummeret "Redhanded" rigere.
Download her.

Sponsoreret indhold