Zangenberg svines til

Bitterfissen piller Julie Zangenberg ned på sin blog

Bitterfissen piller Julie Zangenberg ned på sin blog

Foto: All Over

23-årige Julie Zangenberg er et af de hotteste navne i dansk underholdning. Flere medier kalder den unge dame både lækker og veldrejet, men det kan Bitterfissen Bethany - en kendt dansk blogger med en hemmelig identitet - slet ikke begribe.

I et nærmest frådende blog-indlæg kalder hun Zangenberg for 'ZangenSinken'.

Læs også: Lyngvild får tæsk af Bitterfissen

"Kan fandme ikke åbne et ærligt ugeblad eller en avis, uden blondinen får mine øjne til at bløde. Opreklameret tøjte, det er, hvad hun er. Hun er jo hverken gudesmuk, underskøn eller hvad fanden medierne nu ellers prøver at bilde os ind. På en god dag er hun allerhøjst ordinær tilsat en smule pisgult barbiekrøl. På en god dag, blev der sagt. Og nææh, det er skam ikke fordi, Bethany ynder at genere folks udseende (vi kan trods alt ikke gøre for, vi er grimme) men når nogen prøver at hjernevaske mig til at mene, en jævn tøs ligner en prinsesse, går Bethany i en helvedes modbydelig baglås", raser bloggeren.

Og ikke nok med, at Bitterfissen er uimponeret over skuespillerens look. Bloggeren, der ifølge sig selv er en kvinde, forstår slet ikke, hvad Julie Zangenberg laver i medierne. Hun kalder hende 'ligegyldig'.

Skuespilleren er dog ikke forfærdet over bloggerens sure opstød.

- Det har jeg ikke så meget at sige til. Det er fint, at hun hygger sig på nettet, siger Julie Zangenberg via sin talsmand, Elisa Lykke.

Julie Zangenberg er bestemt ikke den første kendte blondine, der får bloggerens alt andet end kærlige pen at føle.

Læs også: Bitterfissen håner Mascha Vang

Bitterfissen Bethany har blandt andet tidligere langet ud efter Mascha Vang, som hun har døbt Mascha SpejlBlank, og barne-stjernen Anne Gadegaard, som kun konsekvent kalder Anne TamigiminGadeport.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close