Nyheder26. oktober 2017

Zangenberg støtter veninden i bryst-sag

En filmplakat for den danske film "Mens vi lever" må ikke vises ved københavnske busstoppesteder - på grund af et par bryster, der sidder på Julie Zangenbergs gode veninde.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zangen.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Et par blottede bryster på en filmplakat har i dagene op til torsdagens premiere på filmen "Mens vi lever" skabt stor debat.

Plakaten må nemlig ikke vises ved busstoppestederne i København, fordi firmaet AFA JCDecaux, der står for reklamestanderne, har dømt den for fræk.

Det er skuespiller Julie Christiansens bare bryster, der er problemet i København - i resten af landet er der ikke noget i vejen for at vise det flotte blikfang for filmen.

Julie Christiansen selv har udtrykt stor forundring over, at det uskyldige billede ikke må vises frem, og hendes gode veninde og kollega Julie Zangenberg er også forundret.

- Jeg synes, det er tydeligt, at det er en meget ordentlig og kunstnerisk måde, hun bliver vist på. Og jeg er stolt af, at Julie står ved det, siger Julie Zangenberg, da hun møder op til gallapremieren på venindens hidtil største filmrolle.

28-årige Zangenberg har også selv oplevet den virak, der et par blottede bryster kan give, efter hun har optrådt nøgen - først i skuespillet "Pornotopia" og siden i filmen "Viceværten".

- Som skuespillerinde bliver man nødt til at sætte det ind i en anden kategori, hvor det ikke handler om noget seksuelt - det handler om en rolle og om at fortælle en historie. Og bliver det gjort i den rigtige kontekst, kan det være en vigtig del af en historie, siger den nybagte kogebogsforfatter Julie Zangenberg.

https://imgix.seoghoer.dk/mensvileverplakat.jpg

Også en anden af "Mens vi lever"s kvindelige skuespillere er glad for den filmplakat, hvor Julie Christiansens bare overkrop har taget opmærksomheden.

- Jeg synes, det er mega modigt, at Julie har sagt ja til, at plakaten skal se sådan ud. Hun ser smuk og dejlig ud, siger 21-årige Marie Boda, der også selv smider toppen i løbet af filmen, uden det dog er endt på plakaten for "Mens vi lever", der er skrevet, instrueret og produceret af brødrene Avaz.

På Instagram har blandt andre bloggeren Mette Marie Lai Lange, der er gift med skuespilleren Jon Lange, vist sin tydelige støtte til Julie Christiansens bryster:

"Mens vi lever" har premiere i hele landet torsdag 26. oktober.

Sponsoreret indhold