Nyheder3. februar 2015

Zangenberg om nøgenreality: Jeg ville ikke selv turde

Værtinden for TV3's nye program Adam og Eva ville ikke selv stille sig op fuldkommen nøgen
Julie Zangenberg er blufærdig, og ville ikke kunne vise sig nøgen i et program som "Adam og Eva"
Julie Zangenberg er blufærdig, og ville ikke kunne vise sig nøgen i et program som "Adam og Eva"
 Foto: Thomas Laursen



Hvad sker der, hvis to mennesker møder hinanden på en første date uden tøj på? Det forsøger TV3-programmet "Adam & Eva" at give svaret på, når en række singler prøver at finde kærligheden på helt nye vilkår.

Det er skuespillerinden Julie Zangenberg, der skal guide deltagerne og seerne gennem datingprogrammet - en opgave, hun ikke ville sige nej til.

- Det er få værtsjob, jeg tager, men jeg synes, at det er et spændende program fordi, det er et kærlighedsprogram med normale, voksne mennesker, fortæller Julie Zangenberg og uddyber:

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg: Strutter med de nye bryster

- Det er mennesker, der har søgt kærligheden i lang tid, men som ikke har fået det til at lykkes. De har prøvet netdating, Tinder, blinddating og at være i byen, men de har stadig ikke mødt den rigtige. Og de har et stort ønske om kærlighed, fortæller hun.

Uden tøj at gemme sig bag, går deltagerne ind i mødet med hinanden på en helt anden måde, mener hun.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg: Se mig topløs

- Vi lever i et Facebook- og Instagramsamfund, hvor alle sørger for hele tiden at se bedst muligt ud, men her møder folk hinanden helt ærligt. Man er jo helt nulstillet, og man har ikke noget at gemme sig bag, så det kommer hurtigt til at handle om det, der virkelig betyder noget, nemlig hvad ens historie er, hvilke værdier man har, og hvad man gerne vil i sit liv, forklarer Julie Zangenberg.

Selv er hun fuldt påklædt hele tiden, og hun møder heller ikke deltagerne mens, de er nøgne. På trods af, at Julie Zangenberg flere gange som skuespiller har optrådt i roller, der har krævet, at hun var nøgen, ville hun ikke selv have modet til at blotte sig på den måde.

LÆS OGSÅ: Zangenberg og Bendtner: Genforenet

- Jeg synes, de her mennesker er ekstremt modige, det er jo dem, der er nøgne og ikke mig. Jeg ville ikke selv kunne være så modig, jeg er meget mere blufærdig. Men jeg har stor respekt for det, og jeg synes, det er enormt fint, at man vil gå så langt i jagten på kærligheden, siger hun.

TV3 har besluttet ikke at censurere programmet, og der vil både blive vist mandlige og kvindelige kønsdele i showet. Men det betyder langt fra, at programmet handler om sex.

- Det er et meget aseksuelt program. Det er ikke Paradise Hotel og tequilashots, det er voksne mennesker, der blotter sig for hinanden, og det kommer der noget helt andet ud af, end folk forventer, siger hun.

"Adam & Eva" har premiere mandag den 2. februar klokken 21.00.

Så du afsnittet i aftes, hvor Christian og Carsten pustede sig op over for hinanden?





Så du også det akavede trekantsdrama, hvor tre skulle deles om kun to dyner?

Sponsoreret indhold