Nyheder18. november 2013

Zangenberg og Medina: Giver alle fingeren

Det var næppe pæne gloser, det fløj med da de to kendisser mødtes
Medina og Julie er nu så tætte, at Medina kalder Julie 'familie'. (Foto: All Over)
Medina og Julie er nu så tætte, at Medina kalder Julie 'familie'. (Foto: All Over)
 Foto: All Over

Julie Zangenberg og Medina er gode veninder, og har været det længe. For nyligt slog de pjalterne sammen til en tøsehyggeaften. Noget kunne tyde på, at aftenen også blev en aften, hvor de begge kunne få afløb for frustrationer.

Se også: Medina giver reglerne fingeren

I hvert fald lagde Medina et billede op, som du kan se nederst i artiklen, af de to hotte kendisser sammen, hvor de giver fingeren med teksten:

- Julie Zangenberg og jeg.. Stopped giving a fu!k long time agooooo... Fuck yall. (Julie Zangeberg og jeg stoppede med at bekymre os for længe siden. Fuck jer allesammen)

Ikke en særlig pæn besked til de over 194.000 følgere, som Medina har på sin Instagram. Det er bestemt heller ikke alle, der tager det lige pænt. I den lange række af kommentarer, som ligger under billedet, er der flere, der tager det ilde op og kvitterer med ord som: "Fjolser" og "Klamme". Langt de fleste synes dog, at kunne se forbi de knap så pæne ord og kvitterer blot med et: "Smukke piger".

Om ordene under billedet skal tages så bogstaveligt, som de står, er da heller ikke sikkert. Alle kan jo have en dårlig dag.

Læs også: Zangenberg har fået større bryster

 

Sponsoreret indhold