Nyheder5. april 2016

Zangenberg kort før bruddet: Jeg er ikke Bendtners vedhæng

I et interview til en britisk avis fortalte Julie Zangenberg, at hun var træt af at blive set som "Bendtners kæreste"
https://imgix.seoghoer.dk/media/1bbd5db8c5814826b990a14ce1774844.jpg
 Foto: All Over

Det blev i dag klart, at skuespilleren Julie Zangenberg og Nicklas Bendtner er gået fra hinanden efter fire års forhold. Årsagen er eftersigende, at Julie var træt af, at Bendtner ikke prioriterede forholdet nok, og i et interview kort før bruddet forklarede Julie også, at hun var træt af, at folk betragtede hende som en WAG - en fodboldspillers kæreste - frem for Julie, som har sin helt egen identitet.

- Jeg synes, det er sexisme. Jeg arbejder hele tiden, sidder ikke bare hjemme. Men hvis folk ikke hyrer mig på grund af det (at være kæreste med Bendtner), så vil det drive mig til vanvid, siger Julie Zangenberg til avisen MailOnline i forbindelse med den engelske premiere på serien "Heartless", som Julie Zangenberg spiller hovedrollen i.

Julie, som er kendt som skuespiller herhjemme, ville gerne have, at folk i udlandet også forstod, at hun har sine egne talenter.

- Jeg har optrådt, siden jeg var 11. Det lyder måske ikke meget ydmygt, men jeg er så meget andet end Nicklas' kæreste. Jeg har min egen identitet, understregede Julie til avisen.

Nu er Julie så helt fri af fodboldsspillerens skygge, og allerede snart vil skuespilleren i gang med nye projekter. F.eks. udkommer hun snart med en madblog.

Sponsoreret indhold