Zangenberg: Agger førte os sammen

Bendtner går målrettet efter, det han vil have

Bendtner går målrettet efter, det han vil have

Foto: All OverNicklas Bendtner er ikke kun godt scorende og målrettet på fodboldbanen. Da han havde set Julie Zangenberg i Natholdet d. 9. november 2011, gik han nemlig målrettet efter klatretøsen. Det fortalte Zangenberg i går, da hun deltog i endnu en omgang af det populære program:

- Efter jeg havde været med i Natholdet sidste gang, der besluttede Nicklas, at nu skulle vi se hinanden.

Fodboldspilleren var på det tidspunkt i landsholdslejren:

- Han havde fået at vide af nogle af vennerne, at der var den her pige, som var meget sød. Han havde spurgt sådan lidt om, der var nogle, der kunne være søde og sjove for ham.

Og minsandten om skæbnen ikke ville det, at pludselig poppede den blonde tidligere barnestjerne frem på skærmen hos en anden kæmpe fodboldstjerne, der var med i landsholdslejren:

- Hans ven Daniel Agger siger "Skynd dig ind på mit værelse, hun er på skærmen nu".

Se galleriet: Zangenberg fra Klatretøs til boldfrue

Og som en målsyg angrebspiller alene foran målet, satte Bendtner alle sejl ind for at score skuespilleren:

- Næste dag får jeg så sms'er og e-mails fra en masse folk, som jeg har arbejdet sammen med om, at Bendtner vil have mit telefonnummer. Og jeg siger selvfølgelig nej…til at starte med.

Og siden har Bendtner og Zangenberg optrådt som Danmarks svar på Posh n' Beck. Og selvom det hele lyder som et sandt eventyr, så er der måske et par sårede sjæle i kølvandet på forholdet.
For blot to uger før Bendtner forelskede sig i Zangenberg bragte SE og HØR billede af Julie Zangenberg og Rasmus Seebach sammen.

Zangenberg: Strutter med de nye bryster

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close