Nyheder27. april 2022

Youtuber Trevor Jacob styrtede sit fly med vilje: Nu tager myndighederne hans licens

Allerede i starten af året mistænkte fans flystyrtet for at være iscenesat
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dsafasdfs.jpg
 Foto: YouTube, Trevor Jacob

Højt at flyve dybt at falde. Det må youtuberen Trevor Jacob konstatere, efter at de amerikanske luftmyndigheder har taget hans flylicens.

Det sker, fordi youtuberen angiveligt valgte at iscenesætte en flyulykke med sig selv som hovedperson. Stuntet skulle skaffe Jacob flere views på sin kanal.

I en video, som Jacob lagde op den 24. december 2021 med titlen ”I Crashed My Plane”, ser man piloten lette et lille propelfly, men snart vælger han at hoppe ud af flyet med faldskærm.

Mistænkelig adfærd

Heldigvis for videomageren havde han påsat adskillige kameraer på flyet inden han lettede, og dermed formåede han at filme flystyrtet fra flere vinkler.

Men det var altså for godt til at være sandt.

- Den 24. november 2021 udviste du mangel på omsorg, dømmekraft og ansvar, da du valgte at hoppe ud af et fly udelukkende, så du kunne optage styrtet, siger de amerikanske myndigheder ifølge DR, der citerer The Guardian.

Ud over de mange påsatte kameraer på ydersiden af flyet, ligger man også vægt på youtuberens handlinger, da motoren ”gik ud”, som myndighederne stiller spørgsmål ved.

Allerede tilbage i januar satte seere tvivl ved, hvorfor at Trevor Jacob som det første valgte at forlade sit transportmiddel i stedet for at blive i flyet og lede efter løsninger.

Hvad mener du? Er der tale om iscenesættelse eller en reel ulykke? Se videoen herunder

Sponsoreret indhold