Nyheder 26. januar

YouTube-stjernen Melanie Ham er død: Kæmpede til det sidste

YouTube-stjernen Melanie Ham er død efter at have kæmpet mod en kræftsygdom
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

YouTube-stjernen Melanie Ham er død af kræft.

Hendes mand har på sociale medier delt et opslag, hvor han bekræfter det tragiske dødsfald, og hvor han mindes Melanie Ham, der blev bare 36 år.

Det skriver New York Post.

'Det er med tungt hjerte og stor sorg, at jeg kan dele nyheden om, at min søde, fantastiske, smukke kæreste Melanie er gået bort,' skriver han i et Instagram-opslag på Melanie Hams profil med omkring 47.500 følgere.

Melanie Ham døde 12. januar.

Artiklen fortsætter under opslaget...

'Vi havde 16 års bryllupsdag om ni dage. Vores familie, lægerne, sygeplejerskerne og specielt Melanie kæmpede til det sidste, og vi gjorde alt, hvad vi kunne for at undgå, hvad der skete i dag, men det var ikke vores vej,' fortsætter opslaget.

Melanie Ham var ikke bleg for at dele detaljer om sit sygdomsforløb på Instagram, hvor hendes følgere kunne følge med i, hvordan hun havde det.

Næsten en million følgere

Melanie Ham startede sin YouTub-karriere i 2011 og har i skrivende stund 811.000 abonnenter, hvor det primært er strikkevideoer, der præger kanalen.

Ifølge New York Post har hun i alt fået mere en 71 millioner visninger på alle hendes videoer, mens hendes mest sete strikkevideo er blevet set 6 millioner gange.

Der vil blive afholdt en mindehøjtidelig ofr Melanie Ham 29. januar i en kirke i Californien.

Derudover bliver mindehøjtideligheden også blive livestreamet.

Sponsoreret indhold