Nyheder14. januar 2022

YouTube-stjerne død: Blev 15 år

Adalia Rose fra Texas blev kaldt virkelighedens Benjamin Button, fordi hun havde sygdommen Hutchinson-Gilford progeria. Efter 15 år med sygdommen, har hendes krop givet op.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/52902593-10400033-a_15_year_old_girl_who_suffered_from_real_life_benjamin_button_d-a-2_1642111510207.jpg

Hun havde over 2.9 millioner subscribers på YouTube, da hun postede sin sidste video, men nu er det slut. Familien har været ude at fortælle, at Adalia Rose gik bort den 12. januar i en alder af 15. Det skriver Daily Mail.

Hun var diagnosticeret med Hutchinson-Gilford progeria, der er en genetisk sygdom, som man også kender som Benjamin Button-sygdommen, opkaldt efter filmen om Benjamin Button, der ældes baglæns.

Sygdommen påvirker kroppen på den måde, at den ældes otte gange hurtigere, end raske kroppe gør. Kun omkring 500 børn verden over er ramt af sygdommen, og den forventede levealder er 13 år.

Skrev på Instagram

-D. 12. januar 2022 klokken 19 blev Adalia Rose Williams sat fri fra denne verden. Hun kom stille til verden og forlod den stille, men hendes liv var langt fra lydløst, skriver familien på hendes Instagram.

-Hun rørte millioner af mennesker og efterlod et kæmpe aftryk, hos alle, der kendte hende. Hun er ikke længere i smerte, og nu danser hun væk, til al den musik hun elskede.

Derudover skriver de, at de ville ønske det ikke var virkeligheden, men de vil gerne takke alle der elskede og støttede hende, hvorefter de sender en kæmpetak til de læger og sygeplejersker i flere år holdt hende sund og rask.

Sponsoreret indhold