Nyheder20. juni 2014

Ydmyg Paprika Steen på scenen

Skuespilleren kalder sig selv dumdristig, inden Tam Tam revyen i aften
Af af
Paprika Steen er ydmyg, inden hun træder på scenen i Tivolis Tam Tam revy.
Paprika Steen er ydmyg, inden hun træder på scenen i Tivolis Tam Tam revy.
 Foto: Thomas Laursen
Når Paprika Steen i aften træder på scenen i stedet for Bodil Jørgensen, der onsdag morgen kom til skade under optagelserne til den nye "Far til fire"-film, er det en ydmyg kvinde, der står på scenen.

- Er lige hjemvendt fra Tivoli og en stresset og hektisk dag. Jeg har bare behov for at sige, og det er IKKE for at lyde krukket... INGEN kan gøre som Bodil Jørgensen, som er et af mine største komiske idoler. Jeg laver ikke hendes kattenummer, som er så personligt Bodilagtigt. Jeg vil prøve at finde på noget andet hen af vejen. Lige nu vil jeg fokusere på tekst og glæde og begynderheld. Tillykke er først noget jeg tager ind når det er lykkedes. Og jeg ved at jeg bliver en ydmyg 2er i forhold til selveste Bodillen. Al min kærlighed og tak for de meget kærlige tilkendegivelser. Og God bedring til Bodil. Kh Paps den dumdristige.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/1fa47a7974404370b0af1eb382c6e76a.jpgSådan skrev Paprika Steen på sin Facebook torsdag aften.

LÆS OGSÅ:
Her er Bodil Jørgensens afløser

Kattenummeret, som Paprika henviser til, er skrevet af Bodil Jørgensen, og det er en kærlig opsang til dyreelskende danskere, som går i selvsving over deres kæledyr.

- Jeg har selv skrevet et stykke, om en stor, tyk dame, der elsker livet. Hun kan ikke føle noget, for små børn der sidder på fabrikker og laver ting, så hun kan handle billigt i "Tiger-butikker", men når hun ser en kat, bryder hun helt sammen, for hun elsker katte, forklarede Bodil Jørgensen til SE og HØR om det stykke.

LÆS OGSÅ: Så hårdt er Bodil Jørgensens kvæstet

Til SE og HØR fortæller Paprika Steen, at det først var torsdag morgen, at hun blev ringet op og tilbudt jobbet som afløser, men at hun allerede nu glæder sig meget:

- Jeg kan godt lide udfordringer, og det blivve en stor udfordring. For Bodil er den sjoveste dansker. Men jeg må jo gøre det på min egen måde og så improvisere, siger Paprika Steen til SE og HØR og tilføjer, at det allerede er fra i morgen aften, at hun hopper på 'Tam Tam'-scenen.

Sponsoreret indhold