YASIN FRA ”SOMMER”: VIL VÆRE JURIST

- Mine forældre har altid villet det bedste for mig. De mente, det var vigtigt, jeg fik en rigtig uddannelse, fortæller Nima. Han sætter dog også selv stor pris på jurastudiet, ifølge ham minder jura og skuespil nemlig om hinanden.

- Det handler jo om at overbevise folk i en retssal. Det er jo også en form for skuespil, forklarer han.

I øjeblikket kan Nima ses hver søndag i rollen som Yasin, samtidig har han en større rolle i den danske film "Fighter", så studiet må dog nok udsættes en lille smule.

Fra Iran

Hans familie drog fra Iran til Danmark, da Nima var tre år. De boede i Sønderborg tæt på den tyske grænse, så Nima gik i tysk skole og har både en tysk og en dansk studentereksamen. Det tyske sprog er kommet ham til gavn senere hen. Han har læst jura i et halvt år i Berlin, og det var mens, han boede i den tyske hovedstad, at han blev tilbudt rollen i "Sommer". Han sprang straks til, men det betød, at han måtte flyve frem og tilbage mellem indspilningerne.

Turen går snart derned igen, for "Fighter" skal vises til Berlin Film Festival. I den forbindelse håber den 26-årige skuespiller, at han kan få tilbudt roller i Tyskland, han taler jo sproget flydende.

Læs mere i ugens Se og Hør

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close