Yahya Hassan med til Dansk Folkepartis julefrokost

Yahya Hassan var hemmelig gæst hos Dansk Folkeparti

Yahya Hassan var hemmelig gæst hos Dansk Folkeparti

Foto: All Over og Dan MariegaardOpsigtsvækkende digte om islam har gjort Yahya Hassan til en af Danmarks bedst sælgende digtere nogensinde. Det har også betydet, at han bliver beskyttet døgnet rundt af Politiets Efterretningstjeneste (PET) I går var han så hemmelig gæst ved Dansk Folkepartis julefrokost.

LÆS OGSÅ: Margrethe Vestager bruger Pia K som julepynt

Den kontroversielle digter var iklædt et julemandskostume, så mange af gæsterne kunne ikke se, at det rent faktisk var ham, og ikke bare én, der lod som om. Pia Kjærsgaard blev skuffet over at se en tynd julemand.

- Da han kom ind, tænkte jeg, det er en af de der tynde julemænd. Det var jeg lidt skuffet over. En julemand skal have mave, men det havde ham her altså ikke. Jeg tror faktisk, at der sad mange tilbage og troede, at det var en, der havde imiteret ham, siger den tidligere formand, Pia Kjærsgaard, til Ekstra Bladet

I sin tale til Dansk Folkeparti fortalte Yahya Hassan blandt andet om lighedspunkter med sig selv og partiet - selvfølgelig med den karakteristiske høje og messende stemme.

Du kan høre hele talen her:

Opslag af Yahya Ben del'Orm Hassan.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close