Nyheder15. september 2012

Xander: Stjæler L.O.C's kvinder

Den unge popdreng har fået Liam til at miste sit kvindetække
Af af
Xander
Xander
 t.v.

Kvinderne stod i kø for at komme tæt på L.O.C., da "Voice - Danmarks største stemme" kørte over skærmen i første sæson.
Så snart rapperen hørte lyden af stilletter, var han tændt. Og i det øjeblik, han skruede sit skæve smil på, var de kvindelige sangere smør i hans hænder.

Men sådan går det ikke, når "Voice" i aften har premiere på TV2 klokken 20.

- Liam har selv været med til at slå på tromme for, at det var Xander, der skulle være den sidste coach. Men jeg tror nu nok, at Liam vil sige, at han får kamp til stregen. Det ved jeg ikke lige, om han havde forestillet sig. Der er kamp om damerne, fortæller programmets nye vært Felix Smith til seoghør.dk.

Læs også: Xander ny coach i "Voice"

Det er dog ikke kun i kampen om kvinderne, 24-årige Xander Linnet tager fusen på de andre coaches. Man kunne nemlig have frygtet, at unge Xander ville have fået et par kvikke bemærkninger og lidt ekstra mobning med på vejen af sine tre medcoaches Lene Nystrøm, Sharin Foo og L.O.C. - men det er langt fra tilfældet.

- Haha. Jeg vil nok nærmere sige, at det er Xander, der er efter dem. Jeg tror, at man vil blive overrasket over, hvor meget greb han har om tingene, den knægt, grinede Felix.

- Han er jo bare sej. Han er pisse ligeglad. Han har ikke nogen respekt for de tre gamle mennesker. Det synes jeg jo er forfriskende, men jeg tror ikke, at Liam har det på samme måde, siger Felix, som i aften har sin "Voice"-debut.

Sponsoreret indhold