Xander Linnet: Afviser Ibis sextilbud

Xander kunne godt tage et par ture på lagnet med Ibi - men ikke mere end det

Xander kunne godt tage et par ture på lagnet med Ibi - men ikke mere end det

Foto: All Over

Tirsdag kom 37-årige Ibi Støving med en fræk opfordring til Anne Linnets søn, den 13 år yngre popsanger Xander, på sin facebook-profil.

Den veldrejede "Weekend, weekend"-vært skrev: "Ja, jeg kan ikke gøre for det. Jeg er dobbelt forelsket. Xander & Wafande. Trekant?", spurgte single-pigen, som er skruk, ud i cyberspace.

Læs også: Ibi vil ha' trekant med Xander

Og efter seoghoer.dk bragte historien om Ibis lyst til en trekant, får hun nu svar af Xander på twitter. Den unge hitmager er frisk på et par omgange på lagnerne med den 37-årige frækkert - men så heller ikke mere end det.

"Haha wow Ibi - Jeg skal ikk ha børn endnu din cougar.. Men du kan godt få "12 dage", skriver 24-årige Xander på sin twitter-profil og henviser til Medinas nyeste single.

Læs også: Os to og mine lagner

SE og HØR har tidligere afsløret, at Medina og Xander har haft et kortvarigt forhold, men det er først nu, der for alvor bliver sat antal dage på.

Affæren mellem Xander og Medina var en dramatisk omgang. Xander var nemlig gode venner med Medinas eks-kæreste Mathias Arvedsen, som hun droppede for at være sammen med popsangeren.

Vil man blive lidt klogere på, hvad der skete i forholdet mellem Medina og Xander, kan man dykke ned i teksten til sangen, som blandt andet lyder:

"Jeg gav dig 12 dages kærlighed,
Du gav mig 12 dages urolighed,
Jeg fik kun 12 dages opmærksomhed,
Du gav mig kun 12 dage til at vise hvem jeg er"Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close