Nyheder11. august 2011

Xander: Bedre til at score piger end sin mor

Både popsangeren og hans mor, Anne Linnet, har taget på damerne – se, hvordan han nedlægger dem
Xander er ikke i tvivl - han er lnagt bedre til at nedlægge damer end sin berømte lesbiske mor
Xander er ikke i tvivl - han er lnagt bedre til at nedlægge damer end sin berømte lesbiske mor
 Foto: All Over

Xander Linnet brød igennem med hittet Det burde ikke være sådan her for knap et år siden. Han strøg til tops på hitlisterne og i takt med berømmelsen begyndte damerne, at få øjnene op for den 23-årige popdreng.

Læs også: Xander dømt for vold
Han har ikke det mindste problem med at score - faktisk klarer han den disciplin langt bedre end sin berømte mor, Anne Linnet.

BT har spurgt popsangeren om, hvem der er bedst til at gå ud på en festivalplads og score damer af ham og hans mor. Her er svaret:

- Ja, den er svær. Den er virkelig svær. Men det er nok mig. Det er ikke, fordi hun er dårlig til det. Det er bare mig, der er exceptionelt god til det, bedyrer Xander, som ikke tøver med at proklamere, at han nedlægger flere damer end sin mor - som i øvrigt er gift med 24-årige Tessa Frank Linnet.

Læs også: Xander tæt på døden
Og hvordan gør han så det der med at score?

- Jeg har jo f.eks. skrevet en sang, der hedder 'Os to og mine lagner'. Har du skrevet en sang, der hedder 'Os to og mine lagner'? Skriv en sang, der hedder 'Os to og mine lagner', så skal du se. Resten vil jeg ikke fortælle, siger han til BT.

Sponsoreret indhold