"X Factors" nye vært: Håber seerne tilgiver mig

Foto: All OverDa tv-værtinden Sarah Grünewald i "Vild med dans" kom til at kalde Lis Sørensen for Søs Fenger for åben skærm, var det en fejl, der blev lavet meget sjov med i både i pressen og på de sociale medier.

Men man kan ikke undgå, at der sker fejl, når man laver direkte fjernsyn, mener Eva Harlou, der fredag aften toner frem på skærmen som ny værtinde på "X Factor". Derfor har hun også besluttet sig for ikke at være bange for at dumme sig.

Når hun fra den 14. februar skal styre slagets gang ved de berømte liveshows, er det noget ganske nyt, hun giver sig i kast med. Det er nemlig ret sparsom erfaring hun har med at lave direkte tv.

Eva Harlou: En rigtig brystbabe

- Som vært er det en udfordring at lave live-tv, for man kan jo ikke tage noget om, og der kommer jo uundgåeligt til at ske tekniske fejl og man vil ende i situationer, hvor man skal trække tiden ud. Men det skræmmer mig ikke, så ville det ikke fungere, siger hun.

Hun kan ikke afvise, at hun også bliver indehaver af en livebommert, når de direkte shows skal sendes.

Eva Harlou og Thomas Troelsen er super lykkelige

- Man kan jo nok ikke undgå, at der kommer til at ske fejl, heller ikke fra min side, uanset hvor velforberedt jeg er. Men så må man jo have tillid til, at seerne er ret tilgivende, og at det nok går alligevel, siger hun.

Derfor har hun også en plan klar i det tilfælde, at hun skulle komme til at klokke i det.

- Man skal kunne grine lidt af det selv og lade være med at gå i panik. Det hjælper med lidt selvironi, og så er det jo også okay at vise at man er menneske, siger hun.

"X Factor" bliver sendt fredag aften klokken 20.00 på DR1.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close