X Factors nye vært: Det er hårdt arbejde

Foto: Dan MariegaardSelvom det måske virker som et glamourøst og let job, når X Factor-værtinden fejer hen over gulvet i sin lange kjole og uddeler et par kram til de nervøse deltagere, så ligger der meget mere hårdt arbejde i det end som så.

Det fortæller Eva Harlou, der fredag den 3. januar toner frem på skærmen som ny vært på det populære underholdningsprogram.

- Det der med at stå og se godt ud i en lang kjole, det er jo bare toppen af isbjerget. Der ligger meget mere i det både praktisk og arbejdsmæssigt, siger hun.

Eva Harlou og Troelsen i superlykke

I et par måneder har hun været i gang med at optage de båndede auditions, der bliver sendt fra begyndelsen af januar, og det har vist sig at være hårdt arbejde.

Men heldigvis er den nye værtinde ikke bange for at tage fat.

- Der er mange, der siger, at det bare kører for mig, og udefra kan det måske godt se ud som om, jeg er kommet nemt til det hele. Men jeg har altid knoklet virkelig hårdt for at blive dygtig, og jeg har altid gjort mig umage, siger Eva Harlou, der er uddannet arkitekt og før har været vært på programmer som "Danmarks Skønneste Hjem" og "Arkitektens Hjem".

Derfor er det heller ikke muligheden for at have frit valg hos designerne og blive smukkeseret hver fredag aften, der har gjort, at hun gerne ville have jobbet.

- Jeg har jo ikke sagt ja til det for at få lov at stå i en lang, smuk kjole. Det kan jeg jo gøre i alle mulige sammenhænge. Og jeg gør det heller ikke for at blive "berømt" i Danmark, siger tv-værtinden.

Så fræk er Eva Harlou

- Jeg gør det for at udfordre mig selv både fagligt og teknisk og for at åbne nogle døre. Hvis ikke jeg syntes, at det kunne være udfordrende for mit intellekt, så ville jeg ikke gide at gøre det, siger hun.

- Men det er jo også en del af showet, at der skal være noget fantastisk lækkert at kigge på. Det vil jeg ikke negligere. Det synes jeg er fint, siger hun.

X Factor sendes første gang fredag den 3. januar 2014.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close