Nyheder17. februar 2015

X Factor-vinder i slagsmål med dræbte terrormistænkte Omar

Den tidligere X Factor-vinder Anthony Lopez reddede sin ven fra den terrormistænkte Omar Abdel Hamid El-Hussein
Af af
Anthony Lopez var i blodigt slagsmål med den terrormistænkte
Anthony Lopez var i blodigt slagsmål med den terrormistænkte
 Foto: Kaspar Wenstrup



Anthony Lopez, der vandt X Factor sidste år som den ene halvdel af gruppen Anthony Jasmin, har været i blodig slåskamp med den terrormistænkte Omar Abdel Hamid El-Hussein.

LÆS OGSÅ: TV 2 Journalist sørger: - Han betalte med sit liv for andres sikkerhed

- Jeg ved ikke, om han var terrorist, men den mand, jeg så i øjnene, var helt sikkert psykopat. Han havde det her helt tomme blik. Der var intet udtryk i hans ansigt. Det var bare som at kigge på en skulptur. Han var helt kold, siger Anthony Lopez til Metroxpress om sit møde med den nu afdøde formodede terrorist i et S-tog den 22. november 2013.

LÆS OGSÅ: Filminstruktør terrordræbt i København
Anthony var i S-toget sammen med en klassekammerat. Omar var påvirket af hash og troede, at Anthonys klassekammerat tidligere havde overfaldet ham. Han finder en foldekniv frem og går til angreb. Da Omar kort efter kommer tilbage, reagerer X Factor-stjernen.

LÆS OGSÅ: Kendte i chok over skyderier: Han skulle misbruges og aflives

- Rent instinktivt hopper jeg på ham. Vi wrestler med kniven frem og tilbage og er nede på sædet i 10-15 sekunder. Jeg har ham i et greb og tror, at jeg har styr på ham, men han vrikker sin hånd med kniven fri, så jeg må trække mig tilbage. Pludselig er hans fokus rettet mod mig, fortæller Anthony Lopez til avisen.

Klassekammeratens knivstik er 13 centimeter dybe, men en ambulance ankommer hurtigt og reder hans liv.

Sponsoreret indhold