Nyheder25. marts 2008

X FACTOR: UFORGLEMMELIG KONCERT

De to finalister trykkede den af foran 60.000 mennesker på Rådhuspladsen og det er en oplevelse de sent vil glemme
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/xfactorkoncertstort-jpg.jpg

I aftes sang Laura og Martin for en fyldt Rådhusplads og for tusindvis hjemme i stuerne. Men det var ikke noget, der kunne få de to til at ryste i bukserne af nervøsitet.

- Selvfølgelig var jeg nervøs - men det var en god nervøsitet, fortæller Martin på et pressemøde kort efter koncerten, og det nikker Laura genkendende til.

- Det hele var så kaotisk inden vi skulle ind, men når man så stod på scenen, så glemte man det hele, fortæller den 23-årige sangerinde.

Begge X Factor finalister var da også enige om, at den store koncert ikke var nær så nervepirrende, som når de to fredag efter fredag har optrådt for det meste af Danmarks befolkning og ikke mindst de tre dommere.

- Det var nemmere fordi, der ikke sad tre dommere og skulle bedømme os og fordi vi vidste, at ingen af os kunne ryge ud, fortæller de to sangfugle.

Deres første koncert er noget som i hvert fald Laura aldrig vil glemme.

- Jeg har glædet mig så meget til koncerten og været helt fokuseret på den. Den oplevelse vil altid sidde i mig, afslører Laura.

- Det er alt det, jeg havde drømt om. Selvom det ikke var mine egne sange, var det fantastisk, at folk stod og sang med, jubler Laura ovenpå succesen.

Laura og Martins dommer og coach Remee havde også svært ved at få armene ned ovenpå sine to finalisters præstation, som han var svært tilfreds med.

- Det var storslået! Hvert show har været overvældende og de overrasker mig gang på gang, sagde den stolte dommer efter koncerten.

Sponsoreret indhold