Nyheder31. oktober 2012

"X Factor"-Tine: Store bryster og trimmet mave

Finalisten fra 2010 har udviklet sig til en smuk ung dame. Det viser hun i sin spritnye musikvideo
Tine Midtgaard er klar med sin første musikvideo.
Tine Midtgaard er klar med sin første musikvideo.
 Foto: All Over

Som blot 16-årig forbavsede Tine Midtgaard hele landet med sin kraftfulde, rå rockstemme i "X Factor", men måtte i finalen se sig slået af langhårede Thomas Ring.

Nu er hun blevet 18 år, er mere voksen og har - efter to års arbejde med at finde sig selv og sin lyd - nu lagt i kakkelovnen til en forhåbentlig succesfuld karriere.

Første single hedder "Chameleon", og i musikvideoen til nummeret, som du kan se herunder, viser Tine, at hun er blevet en rigtig frækkert at se på.

Tine: Falder for smiger

Den tidligere buttede pige (hun fortalte ivrigt om sin fedme i "X Factor) har tabt sig endnu mere end hun havde, da hun var med i programmet, og det viser hun gladeligt frem. I meget af videoen går hun således hen ad gaden i Berlin med bar, trimmet mave og kun iført en lille top, hvor attributterne nærmest vælter ud.

Nummeret "Chameleon" har hun dog ikke skrevet selv.

- Det er rigtig vigtigt for mig, at jeg selv er inde over det, så jeg selv føler ejerskab over de ting, jeg laver. Men jeg er stadig i en læreproces, så der går nok lidt tid, inden det bliver mine egne sange, siger Tine.

Se videoen her

Sponsoreret indhold