Nyheder 6. marts 2014

X Factor stjerne provokerer i sex-video

Patricia Bull provokerer med vovet ny sex-video -Putin bli'r ikke glad
Patricia Bull fra X Factor provokrer under kunstnernavnet Laundress i sex-video til singlen Provoke. Foto: Jack Høier
Patricia Bull fra X Factor provokrer under kunstnernavnet Laundress i sex-video til singlen Provoke. Foto: Jack HøierPatricia Bull har gennemgået noget af en forvandling siden hun forførte Thomas Blachman og opnåede en fjerdeplads i X Factor 2011.

Hun har netop under kunstnernavnet Laundress lanceret en udfordrende ny video til singlen Provoke, som udkom i sidste måned.

Se videoen her:

Videoen indeholder kysse- og sex-scener, som i al fald ikke vil falde i god jord hos Putin i Rusland. Og det er helt bevidst, for Patricia kan godt lide at provokere.

-Jeg synes det er en flot video med en masse forskellige sider af den jeg er. Hvert billede og hvert stykke tøj repræsenterer en side af mig der var og stadig er. Det tænder mig ikke at provokere, men jeg kan godt lide at være mig selv og jeg har svært ved autoriteter, siger Patricia Bull til Se og Hør.

-Håbet er at folk vil tage godt imod den, men min drøm har altid været bare at kunne få lov til at lave musik, siger Patricia Bull.

Se Patricia Bull's vilde forvandling

Den provokerende sex-video har ikke været online ret længe. Men kommentarerne er meget positive. Om videoen bliver modtaget ligeså positivt i Rusland, vi tiden vise. Men pengene er ikke vigtige for Patricia Bull.

-Hvis jeg bare kan få lov til det og blive ved med at lave musik, behøver jeg bestemt ikke at blive rig på det. Min musik er kun mulig så længe jeg gør det for mig selv, fordi min sjæl har behov for et outlet.

Sponsoreret indhold