Nyheder2. april 2016

X Factor-søstre: Det er for vildt at slå Reem

Embrace forventede at nøjes med en andenplads i X Factor. I stedet slog de favoritten Reem.
https://imgix.seoghoer.dk/embrace.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Da duoen Embrace tog sejren i årets X Factor fredag aften, kom det som et kæmpe chok for både pigerne og deres mentor Remee. Søstrene var forberedt på en andenplads og var godt tilfredse med den titel.

- Inden vi gik på scenen for at synge vores bud på en vindersang, tænkte vi bare, at en andenplads da også var flot. Det var det, vi regnede med, fortæller Anilde.

Men det blev til mere end en andenplads. I den gyldne kuvert, som værtinde Sofie Linde åbnede til allersidst i finaleshowet, stod der nemlig Embrace og ikke Reem.

- Det er for vildt, at vi slog Reem. Vi er virkelig overraskede og overvældede, siger Azilda.

De to Holstebro-piger forklarer, at de slap tøjlerne fuldstændigt, da de skulle synge deres "Commitment Issues" i et sidste forsøg på at kapre seerstemmer. De følte, at de ikke havde noget at miste, og de gav alt, hvad de havde i sig.

Men kort efter det stod klart, at Embrace var vindere af X Factor 2016, afslørede Anilde for rullende kameraer, at Remee ikke troede på, at de kunne snuppe sejren.

- Det skulle jeg måske ikke have sagt, griner Anilde og uddyber:

- Bag scenen gav han os en peptalk og sagde, at vi havde gjort det supergodt, men at Reem nok ville vinde over os, forklarer 22-årige Anilde.

Søstrene ved dog, at coach Remee mente det godt.

- Han ville forberede os på det værste. Han er jo som en far for os, og han passer på os, siger Azilda.

Søsterduoen har ud over æren vundet en EP-kontrakt og en musikvideo og kan nu se tilbage på første skridt i deres sangkarriere, inden de ser frem til musikindspilninger i London.

- Der har været mange lange, hårde dage, men der er ikke nogen, jeg hellere ville stå her med end min søster, siger Azilda.

- Det er så rigtigt. Du er okay, griner Anilde.

I X Factor 2016 blev 17-årige Reem nummer to, mens 22-årige Alex gik hjem med en tredjeplads.

Se billederne fra showet her:

X Factor-finalen 2016

Sponsoreret indhold