Nyheder9. februar 2008

X-FACTOR: SØREN OG ANNE STEMT UD

Anne hulkede, da hun og ekskæresten røg ud af showet som de første, efter at Blachmann havde kaldt parret for Keld og Hilda
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/xfactoranne-jpg.jpg

Sammen med Blachmanns skrøbelige solist Lisa fik kernesunde Anne og Søren færrest SMS-stemmer, og skulle derfor synge en ekstra gang for dommerne i håb om at få lov at fortsætte.

Dommerne valgte to mod en at sende Lisa videre til næste fredags udsendelse, så Søren og Anne røg hjem.

Det var tydeligt, at Anne havde meget svært ved at holde tårerne tilbage, allerede da hun og Søren fik beskeden om, at de var i fare for at ryge ud. Men da havde Thomas Blachmann også netop sammenlignet dem med Keld og Hilda. - Det dér er kulturel pausefisk. Det har vi set i 40 år, sagde han blandt andet.

Da det stod klart at stjernedrømmene var slut, kunne Anne ikke længere holde gråden tilbage, og brød hulkende sammen.

- Jeg er ked af det, for jeg havde egentlig glædet mig til hele det her forløb. Vi har jo gået i lang tid og ventet på, at liveshowene skulle starte. Det positive ved det er, at vi nu har fået en masse redskaber vi kan bruge fremover, sagde Anne, da hun havde sundet sig.

Til spørgsmålet om det blonde par stadig kun er ekskærester, var svaret mere kryptisk: Lige nu er vi kun ekskærester, sagde Søren, mens Anne tørrede øjnenene.

Se meget mere X-Factor HER

Sponsoreret indhold