Nyheder28. marts 2008

”X FACTOR” MARTIN: SUVERÆN SEJR

Aftenens storfavorit i finalen gik rent ind hos seerne, publikum og dommerne. Nu skal han i gang med sin gevinst: At lave en plade
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/martin-vandt-stort-jpg.jpg

Tre sange, tre sæt tøj og tre brillante sceneoptrædener. Som en prins fra eventyrerne måtte den gæve jyde, Martin, synge sig igennem det magiske antal musiknumre, før han omsider kunne kalde sig Danmarks første "X Factor"- vinder.

Og han vandt overbevisende. Ikke det halve kongerige, som i eventyrerne, men til gengæld en pladekontrakt, og højst sandsynlig følelsen af at være i stand til at erobre hele verden.
Der var omfavnelser, tårer, kindkys og mon ikke et nakkehår eller to rejse sig, på de millioner af danskere, der kiggede med.

Hele vejen igennem aftenen var konkurrencen nervepirrende imellem de to deltagere. Både Laura og Martin høstede gavmilde roser fra alle tre dommere.

Måske faldt afgørelsen, da de to finalister afsluttede aftenens show med sangen "The1", et popnummer, som er blevet skrevet særligt til "X Factor"-finalen. Laura glemte desværre lidt af teksten, men det ændrede dog ikke på, hun "sang den hjem", som Lina sagde.Remee mente ikke, at Danmark har haft en diva som Laura siden 1980'erne, så mon ikke vi får mere at se til hende, selvom hun måtte nøjes med anden pladsen?

Blachmanns kommentar til Lauras "The1" var, at det var en ligegyldig popsang, som var lige god om det så var Martin eller Laura, der fremførte den. De ord måtte han dog æde igen.

Efter Martins fremførsel af sangen, som udløste stående klapsalver, sagde Blachmann: - Du gør sangen til din egen.
Lina sagde kort og godt: - Der tror jeg sgu lige du vandt X Factor.
Og hun fik jo ret. Og Martins kommentar: - Hvad jeg siger til det!? Jamen min hjerne kortsluttede lige et øjeblik. Det er da slet ikke så ringe, som vi siger i Ørum.

Aftenen sluttede med, at vindren brillerede med det nummer, som han selv havde ønsket at synge, det gamle Stevie Wonderhit "For Once In My Life".

Nu er det ikke andet tilbage end at vente på, at Martins CD kommer i handlen. I mellemtiden kan du dog gense finalen i morgen, lørdag, kl 14 på DR1.

Martins vindernumre var:
Somebody to love
For Once In My Life
The 1

Lyt til Martin synge The1 her.

Sponsoreret indhold