Nyheder10. april 2008

”X Factor”-MARTIN: REDDET AF MOR

Unge piger omringede den 15-årige ”X Factor”-vinder, som måtte smugles ud i borgmesterens bil efter hyldesten i Viborg
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/martin-viborg-stort-jpg.jpg

Det startede godt, da Martin i fredags blev hyldet i hjemstavnen Viborg. Borgmester Johannes Stensgaard overrakte det 15-årige stjernefrø et lækkert ur og udnævnte ham til fyren, som har samlet Ørum og Viborg - ja, endda hele nationen.

Martin takkede med et halvt minuts sang, hvorefter han blev gelejdet væk fra den kæmpe fremmødte folkemængde og direkte ind i en bank, hvor han var i sikkerhed for nysgerrige blikke og autografjagende piger.

Men så tog tingene en anden drejning. Ørum-knægten forsøgte at snige sig ud ad bankens bagdør, og i løbet af ganske få minutter blev han omringet af piger, som skreg på autografer og billeder med idolet. Det hele blev for meget for Martin, som skyndte sig ind i banken igen, låste døren og ventede på, at hans mor skulle komme.


Dårlig actionfilm
Da mor Britta ankom, måtte hun klare skærene og kæmpede for at få ørenlyd blandt de mange fans.

- Hør lige her, alle sammen. Martin er meget træt og har ikke rigtig lyst til at skrive autografer. Han skal tidligt op og til København for at indspille pladen, forklarede hun roligt.

I stedet opfordrede hun de mange unge piger til at sende breve hjem til Martin, men det fik ikke den store flok til at flytte sig.
Så Britta måtte tænke kreativt for at få sin søn ud af banken. Som i en anden dårlig actionfilm måtte hun lokke pigeflokken væk fra sin søn.

Hun steg ind i familiens bil og bakkede hen til døren, som Martin gemte sig bag, hvorefter hun forlod p-pladsen med en hel flok piger løbende bag sig.
Så tog borgmester Johannes Stensgaard over. Han bakkede sin egen bil hen til bankens bagdør, hvor Martin dukkede frem og kastede sig ind i bilen.

Læs hvorfor Martins kæreste ikke var med til at fejre ham i ugens SE og HØR

Sponsoreret indhold