Nyheder18. marts 2008

X FACTOR-MARTIN: FORELSKET

Den kun 15-årige deltager har nu endelig fundet ”somebody to love”
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/martin-forelsket-stort-jpg.jpg

Det var med stor lidenskab, at X Factor-Martin forrige uge fremførte Queen-nummeret "Somebody To Love". Og nu er det så lykkedes ham at finde en at kaste sin kærlighed på - han er forelsket.

- Jeg kan bekræfte, at Martin har fået en kæreste. Han er helt oppe at ringe, og de to er meget forelskede, siger Signe Sehested Lund til Ekstra Bladet. Hun er presseansvarlig for deltagerne i programmet.

Martin har ikke selv lyst til at tale med pressen om sin nyfundne kærlighed, og han vil heller ikke fortælle navnet på kæresten.
Det eneste, han vil ud med, er, at hun er fra Jylland, og at hun er jævnaldrende med den eftertragtede X Factor-sanger.
Det unge par har kendt hinanden i flere uger, men det er først for nylig, at romantikken er begyndt at blomstre imellem dem.

Om det var Queen-nummeret, der fik Martin ind i varmen hos den nye kæreste, vides ikke. Men han sang sig om ikke andet ind i hjerterne på danskerne. Klippet blev lagt ud på hjemmesiden YouTube.com og er indtil nu blevet set af over 155.000 brugere. Brian May, den tidligere guitarist fra Queen, har et link til selvsamme klip på sin hjemmeside.

Martin blev noget overrasket, da han fik den oplysning: - Hold da kæft, mand. Han er jo en legende, hvad sker der? Det er fuldstændigt ubeskriveligt, jeg fatter ingenting af det, sagde en stolt Martin, da han fik nyheden.

Sponsoreret indhold