X-Factor-Laura: Vil gerne prøve et ”engangs-knald”

Foto: All Over

X-factor-sangerinden med de store øjne og den smukke stemme fandt Gud, da hun begyndte at synge gospel. Men det er ikke religion, der gør, at hun endnu ikke har haft en kæreste.

- Jeg er tit blevet spurgt, om jeg så er holdt op med at gå i byen, fordi jeg er blevet kristen. Og hvad med sex før ægteskab? Men jeg kan da sagtens tage en nedringet trøje på og gå ud og vrikke med numsen på et diskotek og å et par drinks for meget.
Jeg kan da også godt forestille mig, at jeg vil prøve et "one-night-stand" engang. Kristendommen er ikke ensbetydende med, at jeg ikke indeholder lyst og følelser - slet ikke, fortæller Laura i et interview med Woman.

I folkeskolen blev Laura mobbet med sit specielle udseende og lige siden hun i 8. klasse blev hemmeligt forelsket i Mads fra klassen, og han ikke gengældte hendes følelser, har hun holdt sig tilbage.

- Der er mange, der er kommet hen til mig og har sagt: Hej isdronning, jeg har faktisk prøvet at score dig hele aftenen. Hvorfor åbner du ikke lidt op? Men jeg har altid tænkt, at et ikke kunne passe - den slags kunne ikke ske for mig. Mit selvværd har ikke været der til det, siger Laura til Woman.

Venner og familie siger, at Laura er for kræsen, og stiller for mange krav, når det gælder et forhold.

- Det er sikkert rigtigt, men det er vel en måde at passe på mig selv - og samtidig har jeg heller ikke gået og hungret efter at gå en kæreste. Selvfølgelig tænker jeg engang imellem, at det kunne være fedt at have en der sagde "Hej skat, hvordan er din dag gået?" når jeg kommer hjem. En som gad hente pizza til mig, når jeg har tømmermænd. Jeg er blevet mere åben i løbet af de sidste par år, så jeg håber da at det sker en dag.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close