"X Factor": Hun bliver ny vært

Den nye vært er både smuk og dygtig

Den nye vært er både smuk og dygtig

Foto: All Over


DR har netop udsendt en pressemeddelse, hvor de afslører, hvem der bliver vært på "X Factor" og dermed afløser Signe Molde:

Hun begyndte sin karriere hos DR i 2011 på programmet 'Arkitekternes hjem' og er klar med anden sæson af det populære livsstilsprogram 'Danmarks skønneste hjem' på mandag.

Selv er hun uddannet bygningsarkitekt og har sin egen tegnestue i København. De seneste år har hun prydet de danske medier med sin viden om arkitektur og interiør, men nu kaster hun sig over underholdningsgenren på den helt store scene.

DRs underholdningsredaktør Rasmus Ladefoged er glad for at byde Eva Harlou velkommen om bord på 'X Factor':

"Jeg er slet ikke i tvivl om, at Eva Harlou bliver en fantastisk 'X Factor'-vært. Hun har både det festlige og det glamourøse over sig, hun er charmerende og indlevende, og så har hun den naturlige myndighed, der skal til for at styre dommerne med sikker hånd. Så på alle måder er det et scoop, at Eva Harlou bliver vært for Danmarks største underholdningsprogram.

Eva Harlou har altid fulgt med i 'X Factor' og glæder sig helt vildt til sin nye værtsrolle:

"Jeg har altid været stor fan af 'X Factor', og jeg er vanvittigt glad for nu at være programmets vært. 'X Factor' har det hele - både tårer og alvor, fest og ballade. Og jeg lover, at seerne bliver godt underholdt i år.


Her har I den nye vært (Foto: All Over)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close