X Factor Heidi: Ligner Lecia

80\'ernes hårmode er på vej tilbage - i hvert fald, hvis man er Heidi fra X Factor

80'ernes hårmode er på vej tilbage - i hvert fald, hvis man er Heidi fra X Factor

Foto: All over/Niels S. Andersen

Der er en uhyggelig lighed mellem Heidi Herløw, som blev nummer 3 i sidste omgang af "X Factor" og sangerinden Lecia, som var kendt i 80'erne som en del af succesgruppen Laban.

Med kreppet hår og "naturlig" makeup er Heidi Herløw ved at indtage spillesteder landet over med sin turné, der kommer i kølvandet på debutalbummet "Audio Ballerina", der allerede har solgt 15.000 eksemplarer landet over.

Det nye look, der er meget anderledes end vi så hende i "X Factor" med flotte kjoler og kæmpe store halskæder, leder unægtelig tankerne hen på dansktop sangerens velkendte kreppede lokker.

Om det er Heidi selv, eller en ustyrlig stylist, der har besluttet, at netop det hår og den makeup, skal være med til at fremme sangerens karriere er endnu uvist.

Men uanset udseendet bader Heidi sig i succes og det er hun ganske tilfreds med. Derfor er hun også glad for, at hun ikke gik hen og vandt sangkonkurrencen tidligere i år.

- Jeg er bare enormt glad for at være der, hvor jeg er nu. Jeg er rigtig glad for det, jeg laver lige nu, og tager hver dag, som det kommer, fortæller Lecia-kopien til SE og HØR.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close