X Factor-Frederik står frem: Det var heller ikke mig

Thomas Buttenschøn eller Frederik Konradsen?

Thomas Buttenschøn eller Frederik Konradsen?

Foto: Niels E. Andersen/Claus PoulsenI går kunne SE og HØR bringe historien, om musikeren Thomas Buttenschøn, der havde haft en uheldig episode med en billetkontrollør hos DSB. Kontrolløren havde nemlig forvekslet Buttenschøn med Frederik fra X Factor 2008, som han da også deler frisure med, ligesom de begge to "synger inde i fjernsynet" nogle gange.

Ifølge den pågældende kontrollør, havde denne Frederik flere gange sneget sig uden om at betale for en billet hos hende, og da Thomas Buttenschøn spurgte om hjælp til at købe en billet, blev det for meget for den forvirrede billetdame.

LÆS OGSÅ: Thomas Buttenschøn i problemer med billetkontrollør

Efterfølgende postede Thomas Buttenschøn episoden på sin Facebook, og afsluttede med hashtagget "Frederik, du skylder en omgang".

Nu har Frederik, så meldt tilbage, at det heller ikke kan være ham, som har snydt den uheldige billetkontrollør i fortiden. Han har nemlig ikke kørt med tog, siden han købte sin egen bil i 2006, og desuden har han de sidste to år boet i Berlin, og bruger kører derfor slet ikke med DSB.

LÆS OGSÅ: Thomas Buttenschøn: Gaffa-pris er min fuckfinger

- Tilsyneladende har DSB medarbejderen ikke helt styr på hvem hun har med at gøre når hun er på arbejde, skriver han til sidst i sit Facebook-opslag.

Thomas Buttenschøn har lagt Frederiks kommentar op på sin egen Facebook-side. Her afslører han også, at hans "tvilling" har modtaget flere sure beskeder om den dårlige opførsel. "Be Nice", afslutter guitarspilleren, som en opfordring til at være søde mod Frederik og hinanden.

Se opslaget her:


Post by Thomas Buttenschøn.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close