Nyheder 15. februar 2008

X FACTOR: FREDERIK RØG UD

Den 28-årige charmetrold fra København måtte sige farvel efter aftenens live-show

"I got sunshine…", lagde Frederik ud med sit store, brede smil, der afslørede en perlerække af skinnende hvide tænder. Og ja solskin var der over hans optræden.

Alligevel blev Frederik sendt ud i omkamp af seerne sammen med drengegruppen RaiDen. Og selvom ingen af dommerne var ovenud begejstrede for drengebandet, endte det alligevel med, at den glade københavnerdreng, måtte forlade "X Factor".

Efter omsangen var det en nervepirrende afgørelse Remee, Lina og Blachmann måtte træffe. Blachman var ikke i tvivl om, at Frederik skulle blive, Lina var også vild med Frederik, men valgte selvfølgelig sine egne deltagere RaiDen.

Remee sad med den afgørende stemme. Selvom han ikke lagde skjul på at, tiden for længst er løbet fra boy-bands, endte han alligevel med at give Frederik det røde kort.
Begrundelsen var, at Frederik hellere skal finde sin egen stil og lave sin egen musik.

Dermed endte hjemsendelsen med at tage sig positivt ud for Frederik.
Dommerne var nemlig enige om, at Frederik har et talent, som slet ikke hører hjemme i et show som "X Factor", men derimod har han masser af potentiale til at stable sin egen musikkarriere på benene.

- En sund dreng med en stemme, som ingen andre. Du har en creolsk soulstemme, som jeg vil savne. Nu skal vi høre på alt det andet white trash, sagde Blachman, da Frederiks hjemsendelse var en realitet.

Aftenen sluttede med, at Frederik takkede Remee.
- Tak skal I have. Tak Remee. Det var fedt at være med og skønt at synge med jer, sagde han med sit karakteristiske brede smil på læberne.

Se Frederik synge HER.

Se "X Factor" fra fredag den 15. februar HER.

Sponsoreret indhold