Nyheder2. november 2009

"X Factor": Flest i København

Det sædvanlige auditionkaos fortsatte, da 1800 håbefulde talenter stod i kø for at blive set og hørt i DR Byen
Remee mener, at han og hans to meddommere, Pernille Rosendahl og Carsten Soulshock, var for "pæne" i Århus
Remee mener, at han og hans to meddommere, Pernille Rosendahl og Carsten Soulshock, var for "pæne" i Århus
 Foto: DR

I Århus væltede regnen ned, og alligevel dukkede der 1600 potentielle talenter op, da "X Factor" holdt audition i sidste uge.

I går i København var det bidende koldt og blæsende. Men også i Østdanmark vinder drømmen om at komme med i det populære DR-program over vejrliget.

1800 mødte op og stod i kø i timevis uden for DR Byen for at komme ind til det indledende udskilningsræs søndag.

- Det har været rigtig, rigtig koldt. Så jeg vil meget gerne ind, lyder det fra en af de fremmødte, Rikke på 23 år fra Fredensborg. Hun har stået i kø siden 22.30 lørdag aften.

- Da jeg fik at vide, at folk begyndte at line op allerede kl. halv to i går, tog jeg min dyne og pude og besluttede mig for at stille mig op i køen herude. Her er hyggeligt selskab. Vi har siddet og sunget og spillet kort hele natten, så jeg har slet ikke sovet endnu, siger Rikke til dr.dk.

Og stemningen var i top, da dørene endelig en halv time forsinket blev åbnet for de første 50 deltagere, der var ved at vælte over hinanden for at komme ind og vise, hvad de kan - og få lidt varme.

- Jeg tror, det kommer til at gå godt. Man kan allerede nu fornemme i køen, at der er nerver på, siger DR's "X Factor"-boss, underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme.

Han er ikke i tvivl om, at der er talent nok i Danmark til endnu en omgang "X Factor".

Sponsoreret indhold