X Factor-finalen: Her er overraskelserne

Om få timer er det alvor. Så skal kampen stå mellem finalisterne i Herning.

Om få timer er det alvor. Så skal kampen stå mellem finalisterne i Herning.

Foto: Thomas LaursenOgså i Herning er det uden for piv-huj-hamrende koldt.

Men inde i Jyske Bank BOXEN er temperaturen allerede ved at nå de helt hotte varmegrader.

"X Factor"-deltagerne har hele eftermiddagen været i fuld gang med generalprøven for aftenens finalebrag.

Og selv om vi selvfølgelig ikke vil afsløre alt for meget, kan seoghør.dk her løfte lidt af sløret for overraskelserne i den stjernespækkede finale.

Wasteland: Tænder på Paradise-Anna

Stjernespækket er den i hvert fald med bl.a. Nik & Jay, Mads Langer, Nabiha, Panamah, Marie Key og Burhan G, der spiller op uden sin Sarah Zobel, mens Marina and the Diamonds kaster udenlandsk stjernestøv over BOXEN.

Sidstnævnte har allerede frydet øregangene med små sangprøver rundt på gange og trapper i arenaen. Ud fra de prøver synger den walisiske sangfrækkert i aften bl.a. hits'ene "How to be a Heartbreaker" og "Primadonna".

X Factor-Karoline: Kikser til generalprøven

Men hvad med deltagerne, dommerne og værten?

Dommerne må ikke overvære generalprøven, så Anne Linnet havde rigeligt tid til at trække en kaffe og flashe et par gigantsolbriller, da hun arriverede i BOXEN ved 16-tiden.

Signe Molde funkler i aften i en guldpailletkjole, men frøs så meget under generalprøven, at hun stod på scenen i Kansas-jakke og vamsede støvler.

Signe Molde: Stjæler Medinas stil

Funkler gør 15-årige Karoline også bl.a. i et sølv-lilla-pink pailletdress.

Den unge Århus-teenager, der bl.a. synger det danske talent MØs "Glass", fejlede dog flere gange i generalprøven, hvorimod både Wasteland, der synger bl.a. Shaka Loveless-hittet "Ikke Mere Tid" og Chresten, som gi'r en cover-version af et Nirvana-nummer, klarede ærterne uden de store dikkedarer.

Netop Chresten bringer en af aftenens overraskelser, da han i et af sine numre har smidt den hat, der i de seneste syv uger har siddet klinet til hans vestjyske værktøjsmagerhoved.

I aften optræder han uden - og sågar i smoking-lignende outfit.

Basim: Gør mig til dommer

Emil Thorup har overtaget SE og HØRs "X Factor"-kommentator Basims rolle som reporter blandt publikum og springer på nærmest speed-agtig manér i aften rundt i BOXEN for at interviewe venner og familie.

Netop Basim er dog på plads i Herning, hvor han skraber stof sammen til sin foreløbigt sidste "X Factor"-klumme i næste uges SE og HØR.

Her kan du også få alle detaljerne, afsløringerne og hemmelighederne fra fredagens euforiske finalebrag, der løber af stablen fra klokken 20 på DR1!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close