X FACTOR: FARVEL VOCALOCA

Efter en særdeles hård medfart fra Thomas Blachman og for få stemmer fra seerne blev det endnu en gang Vocaloca, der måtte synge igen og underkaste sig dommernes hårde dom.

Denne gang var det ikke så mærkeligt lille Basim, der røg med i "om-sangen".

Og så blev det med fuld knald på underholdnings-faktoren Blachman, der fik lov til at afgøre det hele.

Efter et langt filosofisk og dybt fra hjertet følt foredrag om sangens og kunstens betydning i vores samfund, valgte den skaldede dommer at sende de fem prægtige studenter tilbage til Strøget og synge.

Men der var ingen tårer eller hulkende dommere. Både Lina Rafn og vocalisterne havde nemlig forudset, hvilken vej Blachmans iskolde vind blæste.

- Vi var godt klar over, at vi hang i en tynd tråd, efter at have været i farezonen to gange. Og i aften blev tråden klippet, konstaterede Magnus efter showet med et stort smil.

For selvom Vocaloca røg hjem, havde de stadig masser at smile ad. Magnus og Kathrine er blevet kærester og det vælter ind med jobtilbud til gruppen.

- Nu skal vi bare ud og optræde en masse steder, lød det optimistisk fra Kathrine. mens kæresten en smule bittert tilføjede:
- Og for nogle mennesker, der værdsætter os.

Til gengæld får vi endnu en chance for at høre Basim, når han sammen med Laura, Heidi og Martin på fredag skal synge Elvis og Anne Linnet for os.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close