"X Factor"-dommere: Stadig kold luft

Så gode venner var Remee og Blachman, da de startede som \

Så gode venner var Remee og Blachman, da de startede som "X Factor"-dommere - siden er afstanden mellem dem blevet noget større

Foto: All Over

Én sms er, hvad det er blevet til.

Kontakten mellem Remee og Blachman har været så godt som ikkeeksisterende, siden de fredag efter fredag skændtes og diskuterede til den store guldmedalje i "X Factor".

Remee er da heller ikke bange for at indrømme, at alle de 3 dommere lod sig rive med af det hypede og hektiske program, og at det kørte lidt af sporet mellem de 2 venner.

- Det virkede ikke altid så velovervejet, hvad der skete dengang. Vi skabte en fed energi, men magien røg i 2. sæson, fordi alt handlede om, hvad dommerne mente om hinanden, siger Remee til Ekstra Bladet.

- Det kammede over. I 2. sæson gik jeg efter min egen plan, og det var man ikke glad for i den anden lejr. Ingen af os syntes, det var særlig sjovt til sidst. Jeg kørte mit eget show og investerede en formue i mine artister, da der ikke var midler til det i produktionen, og der var slet ikke det fællesskab mere. Det røg helt, siger Remee.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close