Nyheder6. marts 2014

X Factor-dengse genforenet med sin mor

X Factor Anthony brast i gråd
https://imgix.seoghoer.dk/media/4491dbfc831b428185b4018b9611d7ac.jpg



Der var glædestårer og varme knus, da Anthony fra X Factor-gruppen "Anthony Jasmin" blev genforenet med sin mor. Anthonys mor, der til daglig bor i Miami, USA, dukkede uventet op under gruppens prøver op til fjerde liveshow i X Factor.

- Vi er i gang med at øve hjemme hos Jasmin, og pludselig står der den her kvinde i døren. Der går faktisk lidt tid, før jeg opdager, at det er min mor, fortæller Anthony stadig med gensynets glæde i øjnene.

- Han stod og kiggede ned i gulvet i 10 sekunder eller sådan noget. Vi troede alle sammen, at han var ved at få et hjerteanfald - og så begyndte han at græde, fortæller Jasmin.

- Så krammede jeg mig mor. Det var rigtig dejligt!, supplerer Anthony.

Anthonys mor, der ikke havde set sin søn i 15 måneder på grund af sit arbejde og liv i USA, havde selv besluttet, at det - med Anthonys fjerde X factor-liveshow i sigte - var på tide at tage til Danmark for at støtte sin søn.

At besøget skulle være en overraskelse, var DR's idé. Tv-stationen sørgede da også for at være tilstede med et kamerahold for at filme det lykkelige gensyn.

- Nu har de på film, at jeg græder, konstaterer Anthony og fortsætter:

Danske Spil troede ikke på X Factor-douen Anthony Jasmin

Men det gør ikke noget. Så længe min mor er her, er jeg glad, understreger han.

Anthony har også selv boet i Miami, indtil han for et par år siden besluttede at flytte tilbage til Danmark for at tage sin uddannelse her. Den mørklødede sanger kan dog godt forestille sig, at han en dag vender tilbage til de noget lunere himmelstrøg.

- Jeg trænger til noget sol. Især vinteren i Danmark er sur, så bliver jeg helt sløv og depri, forklarer han.

Men deprimeret er Anthony bestemt ikke nu, hvor han kan se frem til 10 dage med sin elskede mor i landet. Han glæder sig især til, at han i morgen for første gang skal stå på X Factor-scenen med sin mor blandt publikum.

Anthony Jasmin synger Otto Brandenburgs "To lys på et bord", når X Factor holder GrandPprix-tema fredag aften.

Sponsoreret indhold