Nyheder18. februar 2014

X Factor-Basim: Jeg har et stort hul i mit liv

Succesen har kostet den unge sanger rigtig meget
Af af
Basim fortæller ærligt, at successen har haft en pris
Basim fortæller ærligt, at successen har haft en pris
 Foto: Peter Grosen
Vi lærte ham at kende som den kække dreng i første sæson af X Factor i 2008. Her endte den dengang 15-årige Basim som nummer fire i det populære talentprogram.

Men selvom det ikke blev til en førsteplads, endte han alligevel med at blive en af de deltagere, der har haft størst succes siden: Han har således udgivet to album og en ep, og han har skrevet sange til kunstnere i både Asien og USA. Men succesen har haft en høj pris, fortæller Basim til BT:

Læs også: Basim raser mod DR: Stop druk-factor
- Det har kostet mig rigtig meget. Jeg har et stort hul i mit liv, en periode jeg bare er sprunget over. Alt det der med at gå i gymnasiet, have gymnasievenner og rende til fredagsbar har jeg aldrig opelvet. I en meget ung alder gik jeg ind i en voksenverden, hvor jeg siden har haft fuld fokus på hele tiden at gøre mig bedre og udvikle mig, siger en ærlig Basim til avisen og tilføjer:

Læs også: Se Basims fraklip- Det er måske også derfor, jeg er så barnagtig stadigvæk - jeg fik aldrig mulighed for at være det, da jeg var yngre.

Basim er i dag 21 år og én af finalisterne i årets Grand Prix, der løber af stablen til maj. Her vil den unge sanger synge 'Cliché Love Song'.

Sponsoreret indhold