Nyheder2. september 2016

Wozniacki skriver brev til sig selv: Husk fars gode råd

Caroline Wozniacki skriver et brev til sig selv som11-årig, hvor hun giver sig selv gode råd
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wozniacki-anden-runde-us-open.jpg
 Foto: AOP

Efter en lang og svær periode er Caroline Wozniacki så småt på vej til at gøre et comeback på tennis-toppen. Den danske tennisstjerne var verdens nummer et i 2010, men siden er karrieren gået ned ad bakke. Nu kigger hun tilbage på sit liv i et brev til sit 11-årige jeg. Især familien og timerne i bilen til og fra træning med far Piotr bliver fremhævet.

- Gør dig selv den tjeneste og få mest muligt ud af de bilture. Tag alle fars lektioner og råd til dig og ikke bare kun omkring tennis. Vær opmærksom på det, han prøver at lære dig om livet. Han og mor understreger altid vigtigheden af at være en god person, at behandle folk ordentligt, at være respektfuld og venlig. Lad det sive ind. Tillad det at forme den person, du bliver, skriver Caroline Wozniacki i brevet.

Den 26-årige tennisspiller skriver videre i brevet, at mange vil have meninger. Men det er vigtigt ikke at lade sig rive med eller slå sig ud af dem. Hun er aktiv på sociale medier, og råder sit 11-årige jeg til ikke at være for aktiv.

- Kære Caroline. Hør mig højt og tydeligt omkring det her: Forstå den massive indvirkning sociale medier får, efterhånden som du bliver ældre og teknologien bliver bedre. Giv dine fans et indblik i, hvem du er og del billeder en gang imellem, men hold for alt i verden dine mest private sager private. Det er vigtigt. Du vil takke mig for det senere. Ingen behøver vide alt om dig. Værdsæt dit privatliv, skriver hun.

Der er penge i at være en af verdens bedste tennisspillere. Mange penge. Derfor har danskeren selvfølgelig også nogle økonomiske råd til sig selv. Igen går det på at lytte til farmand og investere i fast ejendom – i stedet for at købe en masse materielle ting. Med undtagelse af en særlig bil.

- Hvis du lover mig at tage det roligt med håndtaskerne, tillader jeg dig én – én Ferrari. Den røde du drømte om, da du lagde dig til at sove efter at have vundet den der U12-titel. Så køb den. Du er bare et menneske. Og du har arbejdet ekseptionelt hårdt. Du kan give dig selv den gave.

Caroline Wozniacki vandt overraskende over verdens nummer 10, Svetlana Kuznetsova, i anden runde af US Open. Hun spiller sin tredjerundekamp fredag kl. 17. Kampen sendes på Eurosport 2.

Du kan læse hele brevet her

Sponsoreret indhold