Nyheder23. juni 2014

Wozniacki i nyt interview: Nu skal jeg jo lige finde en mand først

Tennis-baben åbner op efter brud med Rory McIlroy
Af af
Caroline Wozniacki fik taget en selfie, som mange andre piger og unge kvinder vil være misundelig over
Caroline Wozniacki fik taget en selfie, som mange andre piger og unge kvinder vil være misundelig over
 Foto: Gert BlumeDet kom som noget af et chok for alle, da golfspilleren Rory McIlroy onsdag den 21. maj bekendtgjorde, at han har aflyst brylluppet med Caroline Wozniacki. Siden har den danske tennis-babe ikke ytret sig meget om bruddet med Rory McIlroy, men nu tager hun bladet fra munden i et nyt interview med Ekstra Bladet.

Og selvom Caroline Wozniacki stadig helst vil tale om livet på tennis-banen, afslører hun dog enkelte detaljer om tiden efter det chokerende brudt. Kort tid efter rejste Caroline Wozniacki til Miami med en håndfuld venner og veninder, blandt andre Serena Williams.

LÆS OGSÅ: Alle i chok: I søndags tweetede Rory dette

LÆS OGSÅ: Her er Rorys nye forklaring

- Hun (Serena Williams, red.) er en fantastisk veninde, der altid er der for en, hvis man har brug for hende. Det er meget få, der er så tæt på mig. Vi kan tale om alt, siger Caroline Wozniacki interviewet og tilføjer:


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/908a70804fc44483a6d744942373c466.jpgRory McIlroy og Caroline Wozniacki, mens kærligheden mellem dem stadig blomstrede (Foto: Gert Blume)


- Hun var der for mig med det samme. Vi havde det sjovt, og det var en god tur til Miami. Det var bare rart at komme lidt væk fra det hele og lade batterierne op, siger Caroline Wozniacki, som også bliver spurgt, om hun stadig gerne vil være mor i en ung alder:

- Nu skal jeg jo lige finde en mand først.

Den irske golfspiller, Rory McIlroy, smed bomben onsdag den 21. maj i en pressemeddelelse. Her skrev han, at det var ham, der var problemet:

- Da bryllupsinvitationerne blev sendt ud i weekenden, blev jeg klar over, at jeg ikke var parat til alt det, et ægteskab indebærer. Jeg ønsker Caroline al den lykke, hun fortjener, og takker hende for alle de gode stunder, vi har haft. Jeg vil ikke udtale mig yderligere omkring vores forhold, lød det således i en pressemeddelelse.

Sponsoreret indhold