Wozniacki i firbenet redningsaktion

Se billeder og video af Caroline Wozniacki i undertøj her

Se billeder og video af Caroline Wozniacki i undertøj her

Foto: Claus Poulsen
Hunden er som bekendt menneskets bedste ven, og mellem hunden Lisa og den danske tennisspiller Caroline Wozniacki er der et helt særligt bånd.

LÆS OGSÅ: Wozniacki: Jeg er lidt tosset

Det tidligere verdensetter besøgte onsdag et dyreinternat i den amerikanske by Miami, hvor hunden Lisas videre skæbne var usikker, og det fik straks Wozniacki til tasterne for at hjælpe den.

- Jeg besøgte det mest fantastiske internat i Miami og mødte den smukkeste, perfekte engel, der er på udkig efter et kærligt hjem, skriver
Wozniacki om Lisa på sin Instagram-profil, hvor hun har delt et billede af hende og hunden.

LÆS OGSÅ: Se Wozniackis fødselsdagsbilleder

Wozniacki beklager, at hun ikke selv har mulighed for at tage hunden med hjem grundet sin tenniskarriere og appellerer derfor til sine følgere, om der er nogen, der kan hjælpe den.

- Jeg ville virkelig ønske, jeg kunne tage Lisa med hjem, men med alle mine rejser og den travle kalender, jeg har, var det desværre ikke muligt, skriver den 24-årige danske tennisdarling videre og udtrykker bekymring over hundens skæbne, hvis den ikke får et nyt hjem snart.

Læs også: Wozniacki smider tøjet på eksotisk ferie

- Det ville virkelig knuse mit hjerte, så jeg håber, at nogen måske har et kærligt hjem til hende, skriver Wozniacki, der giver kontaktoplysninger til internatet i Miami.

Se Wozniackis opslag her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close