Wozniacki fejrede kæresten: Fødselsdag i København

Der var masser af smil fra 27-årige Caroline, selvom kærestens fødselsdag blandt andet skulle bruges på et pressemøde.

Der var masser af smil fra 27-årige Caroline, selvom kærestens fødselsdag blandt andet skulle bruges på et pressemøde.

(Foto: Thomas Laursen)

Hvis kæresten David Lee var i tvivl om, hvordan en rigtig dansk fødselsdag bliver fejret, så fik Caroline Wozniacki vist ham det i weekenden.

Den tidligere basketspiller fyldte nemlig 35 år for nylig, så der var både kagemand og gåtur i København på tapetet.

– Vi har fået brunch ude ved vandet og hygget lidt, og så har han fået kagemand og lagkage, fortalte Caroline, da hun senere på dagen var til pressemøde på Hotel Marriott i København forud for mandagens showkamp i Parken mod Venus Williams.

På dagen delte Caroline en række søde billeder på Instagram.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

– Vi skal også ud og spise, sagde tennisspilleren, der tidligere samme dag havde vist kæresten rundt i København, hvor de blandt andet havde været i Nyhavn og på Amalienborg.

– Når vejret er godt, så er København og Danmark jo fantastisk. Vi har nydt at være her i går og i dag og er her et par dage endnu. David og jeg går ud og leger turister, fordi jeg gerne vil vise ham rundt, når vejret er, som det er nu, fortalte Caroline.

Vil ha’ børn

Det var ikke første gang, at David Lee var med Caroline i Danmark. I december var parret også et smut i hovedstaden, da Carolines nevø skulle døbes. Her kom turtelduerne bl.a. en tur i julepyntede Tivoli.

Parret blev forlovet i november sidste år, men indtil videre har de ikke meldt ud, hvornår brylluppet skal stå. En ting er dog sikkert: Der skal komme småfolk i fremtiden.

– Selvfølgelig skal vi have børn. Den samtale har vi haft. Jeg er simpelthen så spændt på vores fremtid sammen, fortalte David Lee til SE og HØR tilbage i november.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Caroline Wozniacki og David Lee

Parret blev forlovet i november sidste år. Det forventes, at de går op ad kirkegulvet senere på året. (Foto: Peter Grosen)

Tænker ikke på stop

Med sine 27 år har Caroline Wozniacki nået det meste, man kan opnå i tennisverden.

Men det betyder ikke, at hun overvejer at stoppe endnu.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Venus Williams og Carolina Wozniacki

Den danske tennisdarling og 37-årige Venus Williams mødte hinanden i en showkamp i parken mandag aften. Dagen forinden var pressen inviteret til pressemøde med de to. (Foto: Thomas Laursen)

– Nu må vi se, hvad der sker. Så længe jeg har lysten, og kroppen kan holde til det, vil jeg blive ved. Og når tiden er til det, så vil jeg stoppe. Der er ikke rigtig en fast dato, og det er ikke noget, jeg tænker på til daglig, fortalte Caroline til et pressemøde for nylig.

Hun har dog tidligere bebudet, at hun ikke vil blive ved lige så længe som veninden Venus Williams, der i en alder af 37 år stadig spiller med i nogle af de største turneringer.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close