Wozniacki: - 2014 havde både stor succes og hjertesorg

Caroline i 2013, da hun endnu ikke vidste, hvilken glæde og hvilken sorg, der ventede hende i 2014

Caroline i 2013, da hun endnu ikke vidste, hvilken glæde og hvilken sorg, der ventede hende i 2014

Foto: Claus PoulsenPå banen fik hun smashet sig tilbage i tennistoppen, men privat fik hendes hjerte en ordentlig omgang høvl.

Den danske tennisdarling Caroline Wozniacki ser i et nyt interview med fitnessmagasinet Self tilbage på det forgangne år med dets kæmpe følelsesmæssige udsving.

- Helt ærligt, så har 2014 været et meget op-og-ned år. Der har været stor lykke og stor sorg, siger den 24-årige tennisspiller.

LÆS OGSÅ: Wozniacki-selfie vækker begejstring

I maj droppede hendes forlovede, den irske golfspiller Rory McIlroy, hende pludseligt over telefonen, lige efter at bryllupsinvitationerne var landet i postkasserne, og det efterlod Wozniacki med et blødende hjerte.

- Det var en hård tid. Det kom som lidt af et chok, men alting sker af en grund, siger Wozniacki, der som følge af hjertesorgen fik styrket venskabet til hjerteveninden og tennisrivalen Serena Williams.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki sviner Rory

- Da Serena hørte om bruddet, ringede hun til mig, men jeg tog den ikke. Så skrev hun til mig, at hvis jeg stadig ikke tog den, ville hun flyve hen til mig og sparke døren ind for at se mig, siger Wozniacki om Williams, som hun efterfølgende både har været til modeshows og på ferie med.

Efter sit knuste hjerte begyndte Wozniacki igen at knuse sine modstandere på tennisbanen. Årets karrieremæssige højdepunkt var, da den tidligere verdensetter spillede sig i finalen til U.S. Open, hvor hun tabte til netop Williams.

LÆS OGSÅ: Har Woazniacki igen fundet kærligheden?

Wozniacki mangler således stadig at få en Grand Slam-titel hjem på trofæhylden, og derfor ser hun frem til næste års første Grand Slam-turnering, Australian Open fra den 19. januar, hvor muligheden er der igen.

- Jeg vil vinde den Grand Slam. Lige meget hvordan, pointene er, vil jeg kæmpe til det sidste. Jeg giver aldrig op, siger tennisdarlingen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close